Vellykket julelunsj på Myhrer!  Vellykket julelunsj på Myhrer!
Publisert: 14.12.2019
Eidsvold Turn Fotball inviterte fredag alle sine trofaste samarbeidspartnere til julelunsj på Myhrer. Det ble en meget vellykket seanse der standarden ble satt tidlig!
 
Rundt 40 personer møtte opp til Eidsvold Turns julelunsj på Myhrer fredag. Markedansvarlig Karina Furnæs Martinsen fikk ros for opplegget der også daglig leder Roar Halvorsen og trener Joakim Dragsten snakket til de frammøtte. Eidsvold Turn Fotball setter stor pris på sine mange trofaste samarbeidspartnere som bidrar sterkt til å legge til rette for at klubben kan tilby små og store gode forutsetninger for å gjøre det de liker best hele året!
 
Elisabeth Moum fra Turn-samarbeidspartner BDO satte standarden da hun tok ordet tidlig, fortalte at firmaet øker støtten i 2020 og oppfordret alle andre til å gjøre det samme! I tillegg til Turn-personlighetene var Eddie Christopher Thomas, kommunikasjonsrådgiver i OBOS, hentet inn for å fortelle om boligbyggelag-giganten og hvordan de samarbeider med klubber og organisasjoner.
 
- Takk Eidsvold Turn Fotball for at jeg ble invitert for å fortelle om OBOS og fotballsponsing for klubb og samarbeidspartnere under julelunsjen deres. Eidsvold Turn rykket i år opp til Postnord-ligaen og skal blant annet møte Fredrikstad, Skeid og Moss neste år. En meget hyggelig klubb! 😊 Og kanskje blir det OBOS-ligaen 2021 på Eidsvold Turn?! Det hadde vært moro! skriver Thomas på sin Facebook-side.
 
Har du lyst til å bli en del av Turns sponsornettverk? Ta kontakt med Karina Furnæs Martinsen på 92296217 eller karina@etf-fotball.no!
 
 
 
 
 
Google Translate
select