Turn på prisjakt på fotballgallaen!  Turn på prisjakt på fotballgallaen!
Publisert: 30.10.2019
Lørdag 9. november arrangerer Romerikes Blad og NFF Akershus «Fotballgalla 2019» i Lillestrøm. Eidsvold Turn har en rekke spillere og trenere nominert til prisene som skal deles ut!
 
Til sammen 47 priser skal deles ut når Romerikes Blad og NFF Akershus ønsker å hedre lokalfotballen i distriktet med en egen fotballgalla i Lillestrøm! Det er klubber som i 2019 deltok i 2. og 3. divisjon for kvinner samt 3. til 5. divisjon for herrer som har nominerte utøvere på Scandic Hotell. Det blir rød løper og subsidierte priser under gallaen som er åpen for alle som ønsker å være med på å feire fotballsesongen 2019 med gode fotballvenner.
 
Trond Martinsen er nominert til årets trener i 3. divisjon for kvinner, Joakim Dragsten kan bli årets trener i tilsvarende divisjon for herrer, Peter Rusina er nominert til årets keeper, Markus Furseth årets høyreback, Runar Heggestad årets midtstopper, Johan Kolbjørnsrud årets venstreback, Oliver Stenseth og Jon Erik Økland årets midtbanespiller, Jesper Kornbakk årets høyrekant og Ingolfur Örn Kristjansson årets spiss.
 
Blant de mange kategoriene det skal deles ut priser i finner vi årets toppscorer, årets tabbe, årets vertskap, årets klubb på sosiale medier, årets unge trener, årets jentetrener, årets miljøklubb og årets hederspris. 
 
– Vi ønsker å vise at vi tar lokalfotballen på alvor. I flere år har vi hatt ideen om å hedre de lokale heltene og sliterne i breddefotballen. Nå lot det seg endelig gjennomføre, og det ser vi veldig fram til, sier sportsleder Morten Svesengen i Romerikes Blad til avisen
 
  
Terje Kjos Johansen og Morten Svesengen inviterer til «Fotballgalla 2019» i Lillestrøm!
 
 
Google Translate
select