Turn-jenter på besøk hos VIF-damene!  Turn-jenter på besøk hos VIF-damene!
Publisert: 31.05.2019
Jentefotballen blomstrer i Eidsvold Turn! Tirsdag dro J15-laget til Oslo for å delta på Coop jentedag på Intility Arena der de blant annet fikk trene med VIFs toppserielag.
 
Tirsdag arrangerte Vålerenga Coop jentedag på Initilty Arena for spillere i alderen 8-16 år. Eidsvold Turns J15-lag deltok her med ni spillere som fikk trene sammen med 170 andre fotballglade jenter fra 12 klubber i Oslo-området. Jentene ble kyndig instruert av spillerne og trenere fra Vålerengas toppserielag. I tillegg deltok trenerne Morten Karlsen og Morten Skjønberg på trenerforum med VIF-trenerne Monica Knudsen og Eli Landsem.

Turn-spillerne var storfornøyd med opplegget, de følte kvelden var lærerik og de mente ikke minst det var veldig inspirerende å få trene med gode forbilder som Vålerenga-damene. J15-laget ble i fjor høst satt sammen av jenter født i 2004 og 2005, og er en flott gjeng med godt samhold. I juli deltar samtlige spillere fra laget på Kattegat Cup Danmark. En liten delegasjon av spillere og foreldre gleder seg til tur med mye fotball og sosialt! 
 


 
 
 
 

Google Translate
select