Turn-gjengen reiser på bottur!  Turn-gjengen reiser på bottur!
Publisert: 01.11.2019
22 spillere er på plass når Turn-troppen fredag reiser på årets bottur! Destinasjonen er hemmelig for alle andre enn botsjefene der særlig den ene har markert seg sterkt i år.
 
Botturene en av de første helgene etter siste seriekamp er en tradisjonsrik avslutning på sesongen i Eidsvold Turn. Denne helga er det igjen klart for tur, men det er kun botsjefene Markus Furseth og Lars Jørgen Mork som vet hvordan ferden går! Turen finansieres av de individuelle bøtene spillerne får gjennom hele året for diverse overtramp både på og utenfor banen. I år er summen såpass pen at alt ligger til rette for en meget innholdsrik helg ...
 
Vi kan røpe så mye som at botsjef Furseth åpenbart har gått meget pliktoppfyllende til verks i rollen da han faktisk er den spilleren som har pådratt seg flest bøter med noen hundrelapper mer enn Martin Østland. Disse to skiller seg solid ut. Den som slipper billigst unna av de som har vært med hele sesongen er Runar Heggestad. Fotballer som forsvinner er årets beste inntektskilde for botkassa med hele 400 kroner i snitt per person i tillegg til tunneler og baller over nettet på Myhrer.  
 
 
 
Google Translate
select