Tilbake på feltet - kamp avlyst  Tilbake på feltet - kamp avlyst
Publisert: 31.07.2019
Mandag var Eidsvold Turns to seniorlag tilbake på feltet på Myhrer. Herrelaget lader opp til møtet med Spjelkavik 10. august mens damene åpner høstsesongen fire dager senere.
 
Etter to ukers fri med egentrening var Eidsvold Turn-gutta tilbake på Myhrer for å lade opp til del to av sesongen mandag. Den første uka inneholder blant annet testing og planen var også å møte Kvik Halden til kamp på Myhrer lørdag 3. august, men den kampen er avlyst. Turn-gutta vil istedet trene fram mot kampen mot Spjelkavik 10. august, og flere skal i aksjon allerede torsdag 1. august da 4. divisjonslaget møter Skedsmo på bortebane.
 
Et par av spillerne med tilknytning langt utenfor Eidsvoll og også Norges grenser hadde fått en dag ekstra fri og ankom treningsfeltet først tirsdag. Av endringer i spillertroppen er det kun Edvard Vestby (Råde) som er borte, men det kan komme nyheter her før Spjelkavik-kampen. Også damelaget starter sin oppkjøring på Myhrer mandag. 3. divisjonsgjengen åpner del to av sesongen med bortekamp mot Fjellhamar 14. august.
 
 
 
 
 
 
 
 
Google Translate
select