Spennende avdeling for Turn i 2020!  Spennende avdeling for Turn i 2020!
Publisert: 07.12.2019
NFF offentliggjorde lørdag 2. divisjonsavdelingene for 2020. Eidsvold Turn møter blant andre Fredrikstad og Skeid i en spennende og utfordrende avdeling!
 
Eidsvold Turn er tilbake på nivå tre og skal i 2020 spille på høyeste nivå i klubben siden 1976! Lørdag ble det klart hvilke 13 lag som kommer til Myhrer neste sesong. Det blir et år med noe reising, men samtidig fine bussturer på Østlandet. Det blir fire flyturer til Troms og Finnmark, tre bussturer til Østfold, tre kamper i Oslo samt tre matcher på Vestlandet. Tre av 14 lag spiller sine hjemmekamper på gress.
 
For publikum venter flere meget attraktive kamper på Myhrer kommende sesong. Skeid kommer ned fra Obos-ligaen og er en tradisjonsrik klubb i norsk fotball. Det samme kan man selvsagt også si om den gamle storheten Fredrikstad med sin satsing og fotballkultur. Også Alta, Tromsdalen, Moss, Hødd og Florø har gjort seg solid bermerket på høyere nivå enn 2. divisjon de siste årene.
 
- Det blir veldig spennende å bryne seg på mange gode lag neste sesong. Det blir selvsagt en tøff sesong, men jeg har trua på at vi kan ta poeng fra de fleste lagene i denne avdelingen, sier Turn-trener Joakim Dragsten til Eidsvold Turn På Nett.
 
2. divisjon avdeling 1 2020:
 
Alta
Senja
Tromsdalen
Fløya
Eidsvold Turn
Moss
Fredrikstad
Kvik Halden
Vålerenga 2
Hødd
Brattvåg
Kjelsås
Florø
Skeid
 

 
Google Translate
select