Skeid-talent på lån til Turn!  Skeid-talent på lån til Turn!
Publisert: 22.08.2019
19 år gamle Theodor Kramarics er siste tilskudd i Turn-stallen! Unggutten kommer på lån fra Skeid der han det siste året har trent under Tom Nordlie i klubbens Obos-tropp.
 
Theodor Kramarics, eller Theodor Markus Wilhelmsen Kramarics som er hans fulle navn, ble denne uka spilleklar for Eidsvold Turn og kan få sine første minutter i blått mot Kråkerøy på lørdag. 19-åringen kommer på lån fra Skeid der han i fjor ble flyttet opp i A-stallen og fikk være med på opprykk til 1. divisjon. I hard konkurranse på nivå to i Norge har det blitt lite spilletid på midtbanespilleren som har vist seg fram på Turn-trening de siste ukene.
 
Kramarics er ekte Skeid-gutt og har både vokst opp og bor fortsatt et langskudd fra klubbens anlegg på Nordre Åsen. Han trives best på midtbanen der han i Skeid har bidratt til suksess på både junior- og rekruttlaget. Denne sesongen står han med 12 kamper for juniorlaget som leder interkrets B og 11 kamper for B-laget som leder i 4. divisjon. Nå kommer han til laget som leder 3. divisjon avdeling 1 og gjenforenes med trener Joakim Dragsten som han kjenner fra tiden i Skeid.
 
 
 
Google Translate
select