19.02.2017
author Eidsvold Turn På Nett

Fin test mot godt Grorud-lag

Grorud spiller på et nivå høyere enn Eidsvold Turn i 2017, og viste tidvis hvorfor i LSK-hallen søndag. Det ble en fin gjennomkjøring og flott referanse for Turn-gjengen som til slutt tapte 2-1.
 
Med kampstart allerede klokka 10 søndag morgen, var det få morgenfugler tilstede i LSK-hallen. De som var på plass fikk se et Grorud-lag som var best første halvdel av første omgang uten å skape mye. Turn kom mer med etter hvert som man ble vant til det høye tempoet, og like før pause kom Jonatan Teigland nær scoring i sin tredje kamp på rad med et skudd like utenfor.
 
Grorud tok ledelsen på et straffespark midtveis i andre omgang, og økte også ledelsen etter at Turn rotet det til for seg selv på et tilbakespill. Men eidsvollingene hevet seg mot slutten og reduserte etter et langt og godt angrep. Innbytter Joakim Madsen slo et godt innlegg der Najib Javed kom seg mellom Groruds stoppere og reduserte med hodet fra rundt seks meter.  
 
Grorud - Eidsvold Turn  2-1 (0-0)
LSK-hallen. Mål: 1-0 (67, str.), 2-0 (78), 2-1 Najib Javed (80). Gule kort: Ingen. Tilskuere: 20.
Eidsvold Turns lag: Peter Rusina - Robin Edvardsen, Henrik Ulseth, Truong Tran, Johan Kolbjørnsrud (André Trandum Nordlie i 5 min.) - Kristoffer Trandum Nordlie (Joakim Madsen i 13 min.), Tarik (Najib Javed i 45 min.) - Thierry Dabove (Ibrahim Nashat i 11 min.), Jonatan Teigland, Stian Teksum - Piotr Gawecki (Eiven H. Solberg i 11 min.).
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no