Vill jubel for herlig snuoperasjon!   Vill jubel for herlig snuoperasjon!
Publisert: 09.10.2022
Eidsvold Turn lå under 1-0 etter et billig straffespark i kampen som absolutt burde vinnes, men snudde oppgjøret mot Brattvåg med tre herlige scoringer etter pause!
 
Det ble snakket lite om i forkant, men det er ingen tvil om at Eidsvold Turn trengte tre poeng mot Brattvåg på Myhrer søndag kveld. Benedict Notoane fikk en tidlig sjanse da keepers klarering traff kantspilleren, men målvakten hadde flyt og fikk ballen tilbake i fanget. Men flere tenkte kanskje at historien ville gjenta seg da Brattvåg fikk en billig straffe etter en snau halvtime og tok ledelsen ved Sami Kamel etter det som endte med 45 ganske svake minutter.
 
Turn var disiplinerte, lot seg ikke stresse i en krevende situasjon og hevet seg etter pause. Etter en drøy time ble Herman Henriksen revet ned og Erik Ruud satte frispark fra rundt 20 meter i hjørnet på vakkert vis! Fem minutter senere presset Benedict Notoane godt i boksen og ballen endte i bena på Henriksen som sendte den videre mellom bena på Brattvåg-keeperen. Matchen var snudd!
 
Gjestene er gode med ball og hadde kula mye også i en hektisk sluttspurt. Brattvåg skapte flere store sjanser, men Turn forsvarte seg heroisk og holdt unna. På overtid jaget Simon Stenseth et langt utspill fra Andreas Vedeler, fikk tak i kula og lurte den forbi keeper. 3-1 og Turn kunne slippe jubelen løs! Nå gjenstår to avgjørende kamper mot Ull/Kisa og Kjelsås de kommende ukene. Lørdag bør alle Turn-venner innfinne seg på Jessheim stadion der det er gratis inngang!
 
 
 

Eidsvold Turn - Brattvåg  3-1 (0-1)
Myhrer stadion
 
0-1 29 min.: Sami Kamel
1-1 63 min.: Erik Ruud
2-1 68 min.: Herman Henriksen (Benedict Notoane)
3-1 90 min.: Simon Stenseth (Andreas Vedeler)

Gult kort: Ola Ormset Husby, Emil Dahle, Benjamin Fjeldsted Sveinsson, Brattvåg
Dommer: Herman Leiulfsrud Aass, Fossum Skien
Tilskuere: 177 
 
Eidsvold Turns lag:
Andreas Vedeler
Erik Ruud
André Trandum Nordlie
Markus G. Rekdal
Shahram Jabari
August Aasgaard Jenssen (Simon Stenseth i 45 min.)
Petter Hokstad (Oliver Stenseth i 1 min.)
Edin Øy  
Kristoffer Trandum Nordlie
Benedict Notoane
Herman Henriksen (Markus Sørensen i 8 min.)
Google Translate
select