Før kampen: Ull/Kisa - Turn  Før kampen: Ull/Kisa - Turn
Publisert: 14.10.2022
Seieren mot Brattvåg sist var like deilig som den var nødvendig! Håpet lever i aller høyeste grad i Turn-leiren som har brukt den siste uka godt - nå venter Ull/Kisa på Jessheim!
 
Alle på Myhrer trengte oppturen som kom søndag kveld da 0-1 ble snudd til 3-1 og tre meget viktige poeng hjemme mot Brattvåg. Laget beholdt roen i en vanskelig situasjon er nå kun målforskjell fra trygg plass på tabellen to runder før slutt. Alt kan skje de to siste rundene, og på Jessheim lørdag klokka 14, hvor det er gratis inngang for alle, står det sjeldent mye på spill i det allerede intense lokaloppgjøret!
 
Ull/Kisa slo Hødd i toppkampen for to uker siden, men mistet førsteplassen med 0-0 mot Asker sist. Kisa-trener Steffen Landro har allerede gratulert Hødd med opprykket, men de gule og grønne har selvsagt ikke gitt opp. Hjemme på Jessheim er statistikken pene 10-2-0 for laget som har klare ambisjoner om å ta seg tilbake til Obos-ligaen på første forsøk. Vårens duell på Myhrer ble som kjent tett og jevn der Kisa avgjorde på overtid foran over 900 tilskuere. Blir det flere lørdag?
 
I Turn-leiren har stemningen vært meget god etter Brattvåg-triumfen. Etter Vålerengas seier i nord, ser det nå ut til at Bærum, Eidsvold Turn og Asker kjemper om én ledig plass i 2. divisjon neste sesong. Bærum, som møter Træff hjemme, har 25 poeng, Turn det samme mens Asker, som møter Kjelsås i Oslo, står med 24 poeng. Alle kampene i den 25. serierunden starter klokka 14 lørdag. Turn har stort sett hele troppen klare for kamp og ingen karantener, men Jørgen Kolstad og Jesper Kornbakk er fortsatt ute.
 
Lørdagens oppgjør blir kun tidenes andre serieduell på nye Jessheim stadion mellom naboene fra Øvre Romerike, men noen husker kanskje serieåpningen i 2000 på den gamle arenaen der Vegard Hokstad scoret begge målene i 2-1-seieren? Åtte år senere slet Turn tungt en periode, men mye snudde med 4-2-seieren over favorittene som kjempet om opprykk. I 2006, 2009 og 2010 endte oppgjøret 0-0. Sist Kisa-seier over Turn på hjemmebane kom tilbake i 2007. I 2015 ble Martin Trøen matchvinner i 1-0-seieren på Jessheim. Nå står det minst like mye på spill. Denne vil du ikke misse! 
 
 
 
Google Translate
select