Før kampen: Turn - Hødd  Før kampen: Turn - Hødd
Publisert: 17.09.2022
Kun seks serierunder gjenstår i 2. divisjon og mye skal avgjøres i topp og bunn de neste ukene! På Myhrer søndag spilles en match som betyr mye i begge ender.
 
Tre hjemme- og tre bortekamper gjenstår før status skal gjøres opp i 2. divisjon denne sesongen. Turn trenger flere poeng for å sikre plassen og møter søndag en tøff motstander i Hødd som jager Ull/Kisa i opprykkskampen. For Turns del gjenstår Hødd, Brattvåg og Kjelsås på Myhrer i tillegg til bortekampene mot Asker, Træff og Ull/Kisa. Test nummer én har avspark på Myhrer søndag klokka 14.00! 
 
Karim Essediri var tilbake på Turn-benken i Finnmark sist og måtte der se Alta satte inn seiersmålet i kampens 90. minutt. Selvsagt surt for Turn-gjengen som leverte en solid bortekamp og så ut til å få med seg et godt poeng med hjem. Siden matchen i nord håper laget å få både André Trandum Nordlie og Stian Teksum tilbake og øke konkurransen både i troppen og elleveren. Jørgen Kolstad og Jesper Kornbakk er fortsatt ute og ikke aktuelle for å bidra mot Hødd. 
 
Søndagens match betyr også et gjensyn med Myhrer for Joakim Dragsten som etter fire år som Turn-trener i vinter ønsket seg videre og endte på Høddvoll. Der har den ambisiøse klubben fortsatt der de slapp i fjor og kjemper om opprykk til 1. divisjon. Etter at Ull/Kisa gikk på et tap mot Tromsdalen sist, og Hødd slo Asker, skiller nå kun ett poeng mellom nummer én og to på tabellen. 
 
 
 
Google Translate
select