09.11.2022
author Eidsvold Turn På Nett

Wilsgård returnerer til Turn!

Eidsvollingen Glenn Wilsgård har trent jevnlig med Eidsvold Turn de siste årene og kommer nå tilbake til Myhrer ni sesonger etter at han sist voktet Turn-buret! 
 
Den første nykommeren i troppen foran 2023-sesongen kom på plass denne uka da Glenn Wilsgård signerte kontrakten som betyr at han melder overgang fra naboen Eidsvold IF. Den 30 år gamle eidsvollingen har vært 4. divisjons beste keeper i en årrekke og passer perfekt inn i den lokale profilen på Myhrer. Wilsgård kjenner også store deler av Turn-troppen godt fra før, passer perfekt inn i miljøet og gruppa, har hospitert jevnlig på Turn-trening de siste årene etter fin dialog med EIFs trenerteam og deltok også på treningsleiren i fjor. 
 
Wilsgård fikk 35 kamper for Eidsvold Turn fra 2012 til 2014 og var da med på opprykket fra 3. divisjon. Nå skal 30-åringen danne keeperduo sammen med Mehmet Rrahmani og erstatter Andreas Vedeler i troppen. Wilsgård spilte tre sesonger i Ull/Kisa før han kom til Turn i 2012 og har de åtte siste årene tilhørt EIF der han denne sesongen endte på hele 28 kamper. 
 
Velkommen tilbake, Glenn!  
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no