08.10.2022
author Eidsvold Turn På Nett

Før kampen: Turn - Brattvåg

Selv om ingenting blir endelig avgjort denne helga, er en kikk på tabellen nok til å slå fast at Eidsvold Turn bør ha poeng, og aller helst tre, når Brattvåg kommer på besøk søndag!
 
Turns prestasjon mot Træff i Molde sist helg var ikke nok til å få med poeng hjem i en match der heller ingen marginer virket å være på eidsvollingens side. Søndag må prestasjonene være bedre i den meget viktige hjemmekampen mot Brattvåg dersom Turn skal sikre seg poengene de trenger. Avspark på Myhrer søndag er først klokka 18 og Turn trenger nå all støtte de kan få fra klubbens mange trofaste supportere! 
 
Vårens oppgjør på Vestlandet endte med Turn-seier 2-0. I fjor endte tilsvarende oppgjør 1-1 mens Turn vant 2-0 på Myhrer mot klubben fra den lille bygda som imponerer på dette nivået sesong etter sesong. I år startet Brattvåg svakt, men siden ferien har laget levert meget sterkt og de to hjemmeseirene over Ull/Kisa og Asker de siste to rundene har i praksis sikret ny kontrakt på nivå tre nok en gang.
 
Turn derimot har ramlet under streken og trenger flere poeng de neste tre ukene. Etter at Vålerenga 2 slo Bærum torsdag, har Turn nå fire poeng opp til VIF 2, tre til Bærum og ett til Asker. To av disse lagene må passeres dersom plassen skal sikres. Jørgen Kolstad og Jesper Kornbakk er fortsatt ute og ikke tilgjengelige søndag, men resten av troppen ser ut til å bli klare for match. Søndag 18.00 på Myhrer! 
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no