23.04.2022
author Eidsvold Turn På Nett

Seks poeng på seks dager for Turn!

Å slå tilbake kjapt var alt det handlet om for Turn etter åpningssmellen på Kjelsås. Det har nå gitt seks poeng på seks dager etter en finfin borteseier mot Bærum lørdag!
 
I sol og vind på Kadettangen var det Bærum som var det førende laget før pause. Hjemmelaget hadde ballen mest og trykket jevnt på uten å skape særlig mye, men farlig ble det da Thomas Nygaard fikk avslutte med hodet fra kort hold og Andreas Vedeler dro opp en strålende redning! Turn skapte lite de første 45 minuttene, men forsvarte seg godt og la et godt grunnlag for å ta med seg poeng med hjem.
 
Både utover i første omgang og etter pause kom Turn mer med. Det resulterte også i flere farligheter som da Herman Henriksen lurte vekk en Bærum-spiller og fikk en stor sjanse i boksen, men tidligere Turn-keerper Sondre Midtgarden reddet forsøket. I andre enden holdt Vedeler og forsvaret stengt mens de ventet på den gode muligheten som kunne avgjøre oppgjøret.
 
Den kom 18 minutter før slutt på et frispark fra 22 meter som Herman Henriksen sendte over muren og rett i hjørnet på lekkert vis! Bærum trykket på for utligning, men Turn avgjorde definitivt i sluttminuttene. 2. divisjonsdebutant Kara Abdoulie Mai Bandeh spilte lekkert gjennom Markus Sørensen som fintet vekk en Bærum-forsvarer og satte ballen forbi Midtgarden! Seks poeng en uke smaker godt for Turn-gutta som søndag møter Træff hjemme på Myhrer!  
 
 
 

Bærum - Eidsvold Turn  0-2 (0-0
Sandvika stadion
 
0-1 72 min.: Herman Henriksen
0-2 90 min.: Markus Sørensen (Kara Abdoulie Mai Bandeh) 
 
Gult kort: Lars Ivar Slemdal, Bærum. Benedict Notoane, Simon Stenseth, Eidsvold Turn
Dommer: Abdulhai A-Fahad, Ekholt BK
Tilskuere: 149
 
Eidsvold Turns lag:
Andreas Vedeler
Markus Furseth
Kristoffer Trandum Nordlie
Runar Heggestad
Simon Stenseth (André Trandum Nordlie i 12 min.)
Oliver Stenseth (Markus Sørensen i 45 min.)
Jon Erik Økland
Jørgen Kolstad 
Ole Andreas Nesset
Herman Henriksen (Kara Abdoulie Mai Bandeh i min.)
Benedict Notoane (Edin Øy i 46 min.)


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no