Rommen-kampen lørdag flyttes  Rommen-kampen lørdag flyttes
Publisert: 16.10.2019
Innspurten i 3. divisjon fortsetter lørdag der Eidsvold Turn skal ut i en viktig kamp mot Rommen i Oslo! Kampen er nå flyttet fra Rommensletta til Jesperudjordet på Stovner.

Grunnet omlegging av kunstrgesset er Rommens faste hjemmebane Rommensletta for tiden stengt for trening og kamper. Rommens forrige hjemmekamp mot Molde 2 ble derfor flyttet til Jesperudjordet, og denne uka ble det klart at også Rommen - Eidsvold Turn lørdag spilles på denne banen. Jesperudjordet er Vestlis hjemmebane og ligger plassert like bak Stovner senter midt på Stovner nord i Groruddalen i Oslo.
 
Det er ventet bra med Eidsvold Turn-tilhengere på kamp i Oslo lørdag da eidsvollingene kan sikre opprykk til 2. divisjon. Tre poeng vil sikre førsteplassen, men det kan også bli feiring avhengig av resultatet i Lørenskogs kamp. Samtidig trenger Rommen poeng for å få avstand ned til lagene helt i bunnen. Her finner du adresse og informasjon om Jesperudjordet kunstgress, og her kan du se kart og få veibeskrivelse til anlegget.
 
 
Eidsvold Turn besøker Jesperudjordet på Vestli lørdag
Foto med tillatelse: Jørgen Knutsen
Google Translate
select