Ready-kapteinen klar for Turn!  Ready-kapteinen klar for Turn!
Publisert: 09.08.2019
Turn styrker troppen foran en spennende høst med signeringen av tidligere Ready-kaptein Henrik Navarsete! Sogndal-gutten skrev under en kontrakt ut 2020-sesongen denne uka.
 
Med en skade- og karanteneutsatt tropp, og flere sentrale fravær både på kort og dessverre også lang sikt, har Eidsvold Turn i sommerpausen jobbet hardt med å styrke stallen. En midtstopper har vært sterkt øksket grunnet André Trandum Nordlies skade, og denne uka ble klubben enig med Henrik Navarsete om en avtale ut 2020-sesongen. 22-åringen skrev under en kontrakt på Myhrer etter treningen onsdag!
 
Navarsete er en ung og ambisiøs fotballspiller som er vant til å trene mye. Han har til tross for sin unge alder også rukket å være med på ganske mye på fotballbanen. Han startet karrieren i hjembygda Sogndal der han var kaptein for klubbens rekruttlag før han ble hentet til Fjøra sommeren 2016 - for å erstatte Runar Heggestad. Ett år senere ble de to gjenforent i Oslo-klubben Ready.
 
Heggestad dro etter hvert videre til Turn mens Navarsete har blitt i 3. divisjonsklubben Ready, i år også som kaptein, fram til nå. De to kompisene fra Sogndal skal dermed nå spille i samme klubb for fjerde gang! Navarsete er for tiden på vei tilbake fra skade, og trente mer eller mindre for fullt på Myhrer denne uka, men ventes å være med i troppen først i bortekampen mot Nordstrand lørdag 17. august.  
 
 
Henrik Navarsete skrev under en 1,5-årskontrakt på Myhrer denne uka!  
 
 
Kompisene Runar Heggestad og Henrik Navarsete skal spille sammen i sin fjerde klubb!  
 
 
Navarsete i samtale med Turn-trener Joakim Dragsten på Myhrer denne uka  
Google Translate
select