Ny toårskontrakt for Rustad Rudi!  Ny toårskontrakt for Rustad Rudi!
Publisert: 22.01.2020
Nok en signering er på plass på Myhrer! Sondre Rustad Rudi er en ekte Turn-gutt som bidrar på flere måter i klubben og nå er klar for to nye år på A-laget!
 
En av flere ny-signeringer i Eidsvold Turn-troppen denne uka er Sondre Rustad Rudi! Eidsvollingen har spilt i Turn hele karrieren og har nå skrevet under på en ny toårskontrakt ut 2021-sesongen. 22-åringen har i tillegg til å være en lojal og viktig bidragsyter på banen også tatt på seg store og viktige roller inn mot yngre spillere i klubben både gjennom å trene et lag i hele 2019 og lede "Lek med ball"-øktene i Eidsvollhallen.
 
Rudi debuterte på A-laget i 2016 og står nå med 68 kamper og 10 mål i den blå drakta. I fjor ble det seks kamper fra start, 17 innhopp og fire mål - flere av dem meget viktige som 1-1-målet borte mot Spjelkavik og 2-0-målet i toppkampen mot Lørenskog. På årsfesten på Myhrer etter sesongslutt ble Rudi hedret som vinner av den såkalte pinne-konkurransen på A-laget som løper gjennom hele treningsåret og som toppscorer på 4. divisjonslaget!
 
 
 
Google Translate
select