Nordlie-dobbel og frisparkperle!  Nordlie-dobbel og frisparkperle!
Publisert: 01.06.2019
Det ble forsvarsspillernes store dag på Myhrer lørdag! Ikke bare tettet de igjen bakover, men i andre enden av banen sto André Trandum Nordlie og Markus Furseth for underholdningen!
 
Turn hadde allerede yppet seg to ganger da ledermålet kom tidlig på Myhrer mot et ungt Sarpsborg 2. Kristoffer Trandum Nordlies gode corner landet på panna til broder André som sendte kula kontant i hjørnet med hodet. En lignende variant endte med en heading i tverrliggeren kort tid senere, og Stian Teksums gode skudd ble reddet av en god keeper før 2-0-målet kom. Og for en perle det var!
 
Fra rundt 20 meter tok Markus Furseth fart på et frispark og smalt ballen i tverrliggeren, ned på streken og opp i nettaket! Turn kjørte på med bra trykk de første 45 minuttene og burde ledet mer halvveis. Sarpsborg hadde noe mer ball etter pause, men skapte ingenting. Turn hevet seg igjen siste halvdel av kampen og skapte sjanse på sjanse. Og også målene skulle komme.
 
Først kom en reprise på 1-0-målet da Nordlie fant Nordlie og stopperen nikket ballen i hjørnet. Like før slutt kom Oliver Stenseth rundt på kanten og la inn der Benedict Notoane kastet seg fram og nærmest taklet inn 4-0! Det var ungguttens andre mål på to kamper etter at han fikk sjansen fra start i kaptein Jon Erik Øklands skadefravær. Søndag venter nok et andrelag da Turn reiser til Nadderud for å møte Stabæk 2.   
 
 

Eidsvold Turn - Sarpsborg 2 4-0 (2-0)
Myhrer stadion
 
1-0 14 min.: André Trandum Nordlie (Kristoffer Trandum Nordlie)
2-0 29 min.: Markus Furseth
3-0 71 min.: André Trandum Nordlie (Kristoffer Trandum Nordlie)
4-0 87 min.: Benedict Notoane (Oliver Stenseth)
 
Gult kort: Oliver Aaser Midtgård, William Nicolai Sundby Lunde, Sarpsborg
Rødt kort: William Nicolai Sundby Lunde, Sarpsborg 
Dommer: Hakan Catalgøl, Løvenstad FK
Tilskuere: 115  
 
Eidsvold Turns lag:
Peter Rusina
Markus Furseth
André Trandum Nordlie (Edvard Vestby i 9 min.)
Runar Heggestad
Johan Kolbjørnsrud
Oliver Stenseth 
Kristoffer Trandum Nordlie
Benedict Notoane (Simon Stenseth i 2 min.)
Jesper Kornbakk (Sondre Rustad Rudi i 26 min.)
Ingolfur Örn Kristjansson 
Stian Teksum (Markus Sørensen i 9 min.)
Google Translate
select