Nå fikses undervarmen på Myhrer!  Nå fikses undervarmen på Myhrer!
Publisert: 21.08.2019
Helt siden det nye anlegget på Myhrer sto klart, har det vært problemer med undervarmen. Nå tas banen opp og fikses slik at den vil fungere perfekt gjennom vinteren!
 
Vinteren foran 2018-sesongen ble kunstgressbanen på Myhrer tatt i bruk for fullt, men det ble tidlig klart at deler av undervarmen ikke fungerte som den skulle. Firmaet Saltex, som hadde lagt banen, opplevde det samme på flere av sine anlegg og satte i gang med å finne ut hvor feilen lå. Etter å ha tatt opp og endret baner i Gjerdrum og Jeløya med suksess føler selskapet seg trygge på å ha funnet feilen, og går derfor løs på Myhrer-matta denne uka.
 
I første omgang skal all gummi suges opp og legges i sekker. Deretter skal sanden i banen vekk, og til slutt rulles selve kunstgressmatta av. Bare denne prosessen ventes å ta rundt en uke. Så starter jobben med å skifte ut varmekablene før dekket, sand og gummi skal tilbake på plass. Været avgjør hvor lang tid dette vil ta, men det antas rundt fire uker. Det betyr at treninger og kamper flyttes til gresset på Myhrer og kunstgressbanen ved Eidsvollhallen den kommende måneden.
 
A-lagets to neste hjemmekamper mot Kråkerøy førstkommende lørdag og Stabæk 16. september spilles ved Eidsvollhallen. Det samme gjelder kamper for rekruttlag og damelag den kommende perioden.
 
 
 
Google Translate
select