Nå er Henriksen Turn-spiller!  Nå er Henriksen Turn-spiller!
Publisert: 06.01.2020
Allerede på årets første treningsdag fikk Eidsvold Turn en viktig brikke på plass da Herman Henriksen signerte kontrakten som gjør ham til Turn-spiller på permanent basis!
 
Herman Henriksen ble godt kjent med Eidsvold Turn som liten da han så faren Oddvar krige på topp, og ikke minst i fjor høst da han spilte åtte kamper på lån fra Ull/Kisa. Den lokale spissen med solid erfaring fra høyere nivå trivdes så godt på Myhrer at han ønsket å forlenge oppholdet som Turn-spiller. Mandag ble kontrakten med Ull/Kisa terminert, og kun timer senere skrev Henriksen under på en ettårskontrakt som permanent Turn-spiller!
 
Jessheim-gutten har 36 kamper og 3 mål for Ull/Kisas A-lag i serie og cup. På klubbens rekruttlag har det blitt 13, 6, 11 og 25 mål de siste fire sesongene. Under opprykkshøsten på Myhrer spilte Henriksen fire kamper fra start, fikk fire innhopp, scoret ett mål og leverte fire målgivende pasninger til tross for at han slet noe med skader. Tidvis viste han likevel hvorfor han i årevis har hatt en høy stjerne i Kisa, som for eksempel i toppkampen mot Lørenskog der han kom inn og leverte to assists.
 
- Jeg håper at dette skal gi meg et nytt løft i min fotballkarriere. Det blir spennende med nye utfordringer, og jeg ser ikke på dette som noe steg ned, sier Henriksen til Ull/Kisas hjemmeside.
 
 
Eidsvold Turn Fotball takker Ull/Kisa for god dialog og fint samarbeid i forbindelse med overgangen!  
 
 
 
 
Google Translate
select