Johan Andersson stannar på Myhrer!  Johan Andersson stannar på Myhrer!
Publisert: 28.09.2023
Johan stannar kvar! Eidsvold Turn Fotball er strålende fornøyde med at klubben har kommet til enighet med trener Johan Andersson om en avtale også for 2024-sesongen!
 
Eidsvold Turn innledet tidlig samtaler med Johan Andersson om en avtale også for 2024. Den svenske treneren har allerede rukket å sette solid avtrykk på Myhrer og er en meget populær mann i spillergruppa. Gjennom dialog med ulike spillere om veien videre, kom det tydelig fram at en eventuell Andersson-avtale var svært ønskelig fra A-lagets garderobe. Nå er avtalen på plass! Johan Andersson trener Eidsvold Turn også i 2024.
 
Svensken tok over Eidsvold Turn i januar etter en rotete 2022-sesong, men har på kort tid rukket å sette sitt tydelige preg på laget. Per nå, og foran de fem siste serierundene, er Turns det mestscorende laget i de fire øverste divisjonene! Andersson ønsker å spille en ballbesittende og underholdene fotball som også publikum på Myhrer virker å sette stor pris på. I tillegg til å lede Turn til en plass i toppen av 3. divisjon, har svensken denne sesongen også minutter på banen for eidsvollingene i 3., 4. og 9. divisjon! Den blir lei å slå.
 
Andersson er trolig mest kjent fra sin periode som Stabæk- og LSK-spiller der han blant annet var sentral i det mange mener er et av tidenes beste norske lag som sikret gull i Bærum i 2008. Etter den aktive karrieren har den tidligere midtbanespilleren fra Landskrona tatt UEFA A-lisensen i Sverige samt vært en del av Friggs trenerteam der han blant annet var med på opprykket til 2. divisjon i 2021. Nå blir det Eidsvold Turn også minst ett år til! 

 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox