Før kampen: Turn - FUVO  Før kampen: Turn - FUVO
Publisert: 22.09.2023
Det er lite som slår høst og en spennende innspurt på sesongen! Lørdag spiller Turn sesongens andre lokaloppgjør på Romerike når Nes-naboene FUVO kommer på besøk.
 
20 serierunder er unnagjort og seks gjenstår. Status foran innspurten nå for Turns del er at ett poeng skiller opp til ubeseirede Hønefoss som på papiret har et ganske så overkommelig program igjen. Det betyr - som vanlig - at kun seier er godt nok for eidsvollingene dersom man skal henge med foran de siste matchene mot FUVO, Hødd 2, Brumunddal, HBK, Molde 2 og Volda.
 
Turn er inne i en periode med en rekke lørdagskamper på rad, men om laget kan matche dramatikken fra forrige hjemmekamp er trolig tvilsomt da 1-3 ble snudd til 4-3 mot Elverum i sluttminuttene. Vårens duell mot FUVO på Opakermoen ble spesiell på en mildt sagt humpete gressbane der Herman Jappée Henriksen ble matchvinner med sin scoring før pause. Nå er det klart for årets andre Øvre-duell i 3. divisjon.
 
Turn og FUVO møttes sist i 3. divisjon i 2011 og 2012 da eidsvollingene vant alle fire kampene. Nesbuene har på imponerende vis etablert seg i 3. divisjon, ble nummer sju i fjor og ligger på samme plass nå etter en sterk periode med sju poeng på de tre siste kampene. Forrige helg snudde Ørjan Hopens gamle klubb 0-1 til 2-1 mot Hødd 2 og fikk en fin luke ned til lagene under streken.
 
Opp gjennom historien har en rekke nesbuer satt sterke avtrykk på Myhrer. Lars Helge Hoel, Thomas Ulverud, Kim Brenna, Kjetil Gerhardsen, Petter Linstad, Øystein Julsrud, Henning Myrvold, Anders Eriksen, Tommy Grønvold samt ikke minst brødrene Geir og Thomas Frigård har en fortid i både FUVO og Turn. Årets Turn-nesbuer Stian Ringstad og Ole Kristian Langås derimot har aldri hatt hjemmebane på Opakermoen.  
 
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox