Før kampen: Turn - Raufoss 2  Før kampen: Turn - Raufoss 2
Publisert: 27.08.2023
Årets siste mandagskamp for Turn-gutta spilles på Myhrer 28. august! Opprettholdes den gode hjemmestatistikken mot et Raufoss 2 som har stilt klart bedre de siste ukene?
 
Raufoss-rekruttene kan kanskje virke fortapt i 3. divisjon, men som kjent har tabellen svært lite å si når det kommer til andrelag. Totningene stilte med et på papiret meget sterkt mannskap og slo Volda hele 6-0 for to uker siden før det ble 3-3 hjemme mot Hødd 2. Med ti kamper igjen å spille kan det virke som Raufoss har mobilisert i håp om å andrelaget på nivå fire også i 2024.
 
Og mandag venter Turn som har vunnet åtte av åtte hjemmekamper denne sesongen og som trenger tre poeng også i match nummer ni for å holde følge med Hønefoss som står med 17 strake seirer etter lørdagens triumf mot FUVO. Eidsvollingene innledet høsten med å slå HamKam 2 4-2 før det ble 4-3-seier over Spjelkavik sist i en match der Turn følte de hadde ok kontroll før det ble spennende mot slutten. 
 
Edin Øy måtte av med skade i Ålesund etter flere tøffe smeller som igjen førte til at Turn måtte spille det siste kvarteret med ti mann. Øy har vært tilbake på feltet de siste dagene og håper å rekke Raufoss-kampen. På benken sist satt spillere som Stian Ringstad, Ole Kristian Langås, Herman Jappée Henriksen og Kara Bandeh som alle ønsker å være blant de 11 under innmarsjen mandag kveld.
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox