Før kampen: Turn - HamKam 2  Før kampen: Turn - HamKam 2
Publisert: 13.08.2023
Føles det lenge siden forrige hjemmekamp der Brumunddal ble slått hele 8-0 på Myhrer? Mandag er det faktisk 37 dager siden, og nå er det HamKam 2 som venter!
 
Siden målfesten mot Brumunddal har Turn slått Sogndal-rekruttene 3-0, hatt et par ukers fri fra fellesøktene og ladet opp til del to av sesongen med økter på Myhrer der Skjetten også ble slått 4-0 i en treningskamp. Mandag er det alvor igjen og endelig hjemmekamp etter over en måneds pause! Kanskje blir det oppholdsvær, kanskje blir det sol og uansett er det en Turn-gjeng som er meget klar for å opprettholde sin gode Myhrer-statistikk!
 
Det er to måneder siden Turn slet seg til 3-2-seier over et ungt og godt HamKam-lag i heten på Hamar. Mandag kan man nok vente å møte både et mer rutinert og profilert mannskap fra Briskeby der Jacob Mollatt denne sesongen er en del av støtteapparatet. Kamma-rekruttene har levert en solid sesong etter opprykket og vært en tøff motstander for alle på dette nivået så langt.
 
I Turn-leiren gjennomførte Johan Andersson og Ørjan Hopen den siste økta før høstens første match på Myhrer lørdag formiddag. Flere av spillerne som var ute mot Sogndal 2 i den siste kampen før ferie er tilbake nå, og det kan bety gjensyn med blant andre  Stian Ringstad, Vital Curtis Kaba, Petter Hokstad og Ole Kristian Langås i startoppstillingen. Edin Øy hvilte mot Skjetten, men kan bli klar her. Myhrer klokka 19:00! 
 
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox