Før kampen: Turn - Elverum  Før kampen: Turn - Elverum
Publisert: 08.09.2023
Det er faktisk hele 19 år siden sist Elverum besøkte Myhrer stadion i et dramatisk oppgjør - lørdag er det klart for toppkamp mellom nummer to og tre på tabellen!
 
2004 var faktisk sist gang Turn og Elverum møttes til seriekamp på Myhrer. Fire runder før slutt var gjestene mer eller mindre nede mens Turn måtte vinne. Øystein Julsrud satte inn 1-0-målet, Elverum utlignet sent, men Glenn Atle Eie og Sigurd Ertsås fikset 3-1-seier i en sesong der Turn endte på 10. plass i 2. divisjon. Plassen ble sikret med 1-0-seier borte mot Nybergsund i aller siste serierunde. 
 
Turn vant også bortemøtet med Elverum i 2004 og gjentok den prestasjonen i serieåpningen i år med en meget sterk 4-1-seier. Elverum har kun tapt fire kamper i år hvorav to dem mot Hønefoss. Den siste av dem forrige helg der Elverum ledet 1-0 tidlig, men tapte 3-1. Stian Aasen leder en meget solid 3. divisjonstropp som også i sommer og høst har fått solid påfyll i Marius Høiby i KIL, franskmannen Jerome Courtrai og Amund Møllerhagen fra Brattvåg.
 
51 poeng på 18 kamper er fasiten for Turn etter 6-2-seieren i Florø sist. Det oppgjøret var i praksis avgjort midtveis i første omgang da Turn ledet 4-0, men kostet da Erik Ruud måtte ut med det en kneskade som kan ta tid. Ole Kristian Langås, Stian Ringstad, Herman Jappée Henriksen, Simon Stenseth og Johan Andersson (!) kom alle inn fra benken i Florø og viser solid bredde og riutine i troppen.  
 
Avspark på Myhrer lørdag er klokka 14! Syns du det er lenge siden Turn spilte hjemme på lørdag? Det er faktisk to måneder siden! Men nå venter hele seks lørdagskamper på rad. 
 
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox