Før kampen: Spjelkavik - Turn  Før kampen: Spjelkavik - Turn
Publisert: 19.08.2023
Eidsvold Turn-gutta ladet opp til helgas bortekamp mot Spjelkavik med en sjelden gressøkt på Myhrer fredag ettermiddag - søndag formiddag går flyet til Ålesund!
 
Høsten startet på finfint vis med 4-2-seier over HamKam-rekruttene på Myhrer-kunstgresset mandag kveld. Fredag hadde Turn-gjengen flyttet seg ut på det svære treningsfeltet, der det denne helga er klart for Eidsvold Turn Cup, for å få gress under beina foran det som blir kun årets andre gresskamp så langt. Troppen samles på Gardermoen søndag formiddag for avreise til Ålesund der avspark på Spjelkavik stadion er klokka 16.
 
Spjelkavik ligger under streken, men spiller nærmest utelukkende jevne kamper og er et lagene som har vært nærmest ved å få med seg poeng mot Hønefoss og Turn. På Myhrer viste matchuret 84 minutter da Ole Kristian Langås satte inn 2-1-målet, og Hønefoss trengte 81 minutter på å avgjøre i Ålesund etter en sen Spjelkavik-utligning. Noah Solskjær og lagkompisene innledet høsten med å spille 2-2 mot FUVO på Opakermoen sist helg.
 
Turn var sist på Spjelkavik stadion i 2019 der nåværende fysioterapeut Sondre Rustad Rudi sikret 1-1 og ett poeng med en sen scoring. Troppen har nå ladet opp med trening og dugnadsarbeid på Myhrer den siste uka og er mer eller mindre skadefrie før flyturen til Ålesund. Det betyr tøff konkurranse om plassene både på laget og i troppen. Mot HamKam 2 mandag startet etablerte spillere som Stian Ringstad, Ole Kristian Langås og Herman Jappée Henriksen alle på benken. 
 
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox