Før kampen: Hødd 2 - Turn  Før kampen: Hødd 2 - Turn
Publisert: 29.09.2023
Fem kamper gjenstår av 3. divisjonssesongen når nysignerte Johan Andersson tar med seg Turn-troppen til Ulsteinvik lørdag for en tøff bortekamp mot Hødd 2!
 
Å møte rekruttlag som trenger poeng er aldri lett - særlig ikke i innspurten. Hødd 2 ligger under streken og er avhengige av et sterk avslutning for å berge plassen i 3. divisjon. Laget har stort sett vært involvert i jevne kamper hele veien og tapte søndag 4-1 borte mot Hønefoss med et ungt mannskap. Avspark på Høddvoll ble skjøvet til klokka 16:40 lørdag slik at Turn rekker kveldsflyet hjem fra Vigra.
 
Tur til Høddvoll betyr besøk hos tidligere Turn-trener Joakim Dragsten og den tidligere FUVO-profilen Ørjan Heiberg, men duoen har naturlig nok mest fokus på bortekampen mot Moss søndag. For Turns del er utgangspunktet også foran denne serierunden like enkelt som det er vanskelig: Kun tre poeng er godt nok for å henge med ubeseirede Hønefoss i toppen.
 
Etter en periode med flere meget nervepirrende matcher, ble det hele 8-1-seier mot FUVO i lokaloppgjøret på Myhrer sist, men eidsvollingene var ikke bare fornøyde med prestasjonen og ønsker å vise seg fra en bedre side her. Vårens duell mot Hødd 2 på Myhrer endte 4-1 etter scoringer av Herman Jappée Henriksen, Edin Øy, Benedict Notoane og Vital Curtis Kaba. Alle de fire er med til Ulsteinvik som en del av en mer eller mindre skadefri tropp. 
 
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox