Før kampen: Førde - Turn  Før kampen: Førde - Turn
Publisert: 15.09.2023
For to uker siden var Eidsvold Turn-gjengen på besøk i Florø, og etter en dramatisk hjemmekamp mot Elverum forrige helg går turen nå til nabobyen Førde! 
 
Har du fått tilbake pusten siden forrige hjemmekamp? Både mot Raufoss 2 og Elverum ble det litt vel dramatisk på Myhrer med action i sluttminuttene. Sist fryktet nok også noen at seiershåpet var ute på stillingen 1-3 ti minutter før slutt, men eidsvollingene snudde og avgjorde i det 92. minuttet da Kristian B. Håkenstad stanget inn en corner. Seieren betyr at Turn henger på Hønefoss også en uke til!
 
Turn var i Florø så sent som for to uker siden og vant da hele 6-2. Nå er det bortekamp mot Førde i nabobyen som venter. Førde har i løpet av sesongen byttet trener og tok en meget viktig 5-4-seier borte mot Hødd 2 forrige torsdag. På hjemmebane har Førde kun to tap (det forrige tidlig i juni) og ti baklengsmål. Den sterke hjemmeformen har bidratt til at Knut Erik Follands gutter nå er oppe på øvre halvdel og sjuendeplass.
 
Turn vant vårens duell mot Førde på Myhrer 6-1, men det er ventet en langt tøffere kamp i vest lørdag. Turn stiller igjen uten Erik Ruud som må regne med en periode på sidelinja etter skaden han pådro seg i Florø, Julian Jappée Henriksen er også ute, men ellers er status i troppen god. Edin Øy gikk av til pause mot Elverum sist, men er tilbake og nå klar for en helg i hjemfylket Sogn og Fjordane.  
 
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox