De minste starter igjen 21. august!   De minste starter igjen 21. august!
Publisert: 17.08.2023
21. august starter de yngste opp igjen på Myhrer etter sommerpausen når Lek med ball er tilbake! De 4, 5, 6 og 7 år gamle jentene og gutta samles til trening hver mandag framover.
  
Lek med ball er tilbake mandag 21. august klokka 17:30 på Myhrer! Tilbudet inngår i Fotball for alle-prosjektet som ble startet opp for tre år siden og som har bidratt til stor aktivitetsøkning i klubben. Lek med ball koster også derfor kun 400 kroner pluss 100 kroner i medlemsavgift. Betaling ved påmelding. Påmelding og mer info for Lek med ball funner du her eller direkte i Spond.
 
I tillegg til lek med ball for de aller minste, starter også 6- og 7-åringene opp med trening mandag 21. august på Myhrer. I «Fotball for alle»-prosjektet er treningsavgiften kuttet ned til en deltageravgift på kun 400 kroner for gutter og jenter mellom 4 og 10 år i Eidsvold Turn. Hele grunnideen bak «Fotball for alle» går ut på at det skal bli enda billigere for de yngste å spille fotball selv om Turn lenge hadde ligget lavt i prisnivå sammenlignet med andre klubber med tilsvarende aktivitetstilbud og anlegg. 
 
Vi håper mandag møter opp mandag 21. august og ønsker alle små en fin fotballhøst på Myhrer! 

 
 
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox