14-åringene koste seg i Danmark!   14-åringene koste seg i Danmark!
Publisert: 01.08.2023
Eidsvold Turns 14-åringer kom nylig hjem fire herlige dager i Kattegat Cup der laget tok seg helt til semifinalen og fikk en rekke herlige opplevelser på og utenfor banen!
 
Eidsvold Turn har lenge hatt tradisjon for å sende yngre lag til Kattegat Cup i Grenaa. Denne sommeren tok 14-årslaget turen sørover og fikk i tillegg til en rekke nye erfaringer og sosiale opplevelser utenfor banen også oppleve suksess på gresset da gjengen tok seg helt til semifinalen! Vi har mottatt følgende reisebrev fra Kattegat Cup-gjengen:
 
Vi kom ned onsdag og startet med en lett og kortere økt for å lette på testosteronet. Første og eneste kamp på torsdagen var mot Hana - en ganske jevn kamp hvor vi kjempet oss fram til seier 2-0. Resten av torsdagen var ferie og fritid for gutta. Fredag hadde vi første kamp mot Grenaa fra Danmark på hovedstadion. Dette var også en jevn batalje med litt for mye langpasninger rett frem. Vi tok ledelsen 1-0, men fikk to litt for lette mål mot oss og lå under 2-0. Mot slutten la vi om til 4-2-4 for å satse en utligning. Den kom 10 sekunder før slutt.
 
Fredagens andre kamp var mot Langhus. Dette ble en krigerkamp igjen der vi misset noen store sjanser helt mot slutten og det endte 0-0. Ved frokost lørdag ble det kjant at resultatene hadde gått vår vei og vi var allerede videre før møtet med puljevinner Nærbø. Denne kampen virket det som vi slapp skuldrene ned og begynte å spille slik vi trener på og ønsker å spille. Vi tapte 3-2 mot et bra Nærbø-lag, men var fornøyde med prestasjonen.
 
Lørdagen fortsatte med kvartfinale mot Halsen der det ble høy temperatur. Dette var også en kamp der vi klarte å spille mer ball. Vi utlignet ganske sent også her slik at kampen måtte avgjøres på straffer. Denne ble gjennomført på en annen bane hvor det samles hundrevis av mennesker for å se på. Veldig tøft og stå i for spillere på 13-14 år! Turn skulle her gå seirende ut til tross for dramatikk og at det ble telt feil av både dommere og spillere.
 
I semifinalen møtte vi svenske Degeberga som herjet i puljespillet. Vi hadde et møte i spillergruppa på hvordan vi sulle løse laguttak og spilletid etter å ha rullert på spilletid så langt. Sammen med gutta ble vi enige om at alle skiftet til kamp og at vi rullerte med to unntak. De andre kampene hadde vi 14 og 15 spillere som spilte mens de resterende sto over. Kampen mot Degeberga viser at det var klasseforskjell. Vi prøvde å få til noe spill og kjempet bra, men fikk to straffer mot oss tidlig som drepte oss litt. Gutta skal ha ros for ikke å gi opp! Vi tapte til slutt 4-1 mot laget vant finalen 7-2.
 
Vi sitter igjen med gode inntrykk fra cupen! Sportslig gikk dette over all forventning. Vi dro 19 spillere nedover og håper og tror vi har 19 spillere som har hatt det bra disse fire dagene. Vi har satt pris på hele oppholdet, bra overnatting, bra mat (med unntak av kyllingbollene) og veldig bra baner. Gutta hadde også mye fritid som gikk med til bading, McDonalds, mysing på jenter og annet hyss!

 
 
 

 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox