Kolbjørnsrud klar for nye Turn-år!  Kolbjørnsrud klar for nye Turn-år!
Publisert: 07.11.2019
Turns faste venstreback, visekaptein og lederskikkelse både på og utenfor banen er med videre! Johan Kolbjørnsrud signerte denne uka en ny toårskontrakt med Turn!
 
Eidsvold Turn Fotball er strålende fornøyde med at Johan Kolbjørnsrud nå har knyttet seg til klubben ut 2021-sesongen! 25-åringen har vært en ettertraktet mann de siste årene, og hadde også nå muligheten til å gå til klubber på høyere nivå enn Turn befinner seg på i 2020, men Kolbjørnsrud landet på å signere en ny toårskontrakt og bli en del av den videre satsingen på Myhrer.
 
- Johan har gjennom mine to sesonger i klubben vært en signalspiller som alltid sørger for riktig innstilling og tenning på trening og i kamp. Han ønsker alltid å prestere på et høyt nivå. Som en del av kapteinsteamet er han også en type som alltid sier sine meninger, både til spillergruppa og oss trenere. Derfor er han en meget viktig brikke i gruppa både på banen og i garderoben. At Johan nå har valgt å bli med oss i to nye år, tross konkret interesse fra høyere nivå, viser at han er godt fornøyd med hverdagen i Turn. Dette gir et sterkt signal inn i gruppa om at vi er på god vei og gjør mye bra, sier trener Joakim Dragsten.
 
Kolbjørnsrud kom til Turn fra Ull/Kisa foran 2015-sesongen og har vært fast inventar på venstrebacken siden. Han står nå med 125 kamper for Turn og 21 mål. Denne sesongen fikk Sørumsand-gutten, som også har vært innom yngre landslag og 1. divisjonsspill, flest minutter av alle i Turn-troppen. Åtte mål og fem målgivende må også sies å være et solid bidrag som venstreback. Og det kommer de neste årene!
 
 
 
Google Translate
select