Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Klikk her for nettside!

Karlstad-tur for driftige sjeler!  Karlstad-tur for driftige sjeler!
Publisert: 09.02.2017
Det er mange frivillige som legger ned hundrevis av timer på Myhrer som holder Eidsvold Turn igang. For å vise sin takknemlighet, arrangerte klubben nylig hockeytur til Karlstad!

Vi har vel alle hørt uttalelser som for eksempel «Norge er verdensmester i frivillighet» og «Uten frivilligheten stopper Norge». At dette ikke kun er tomme ord er noe alle i Eidsvold Turn Fotball kan skrive under på. Som alle andre klubber og organisasjoner i Norge er Turn helt avhengig av at folk stiller opp og gjør en innsats.

I den forbindelse er det jo gledelig å konstatere at Eidsvold Turn Fotball er en klubb der svært mange stiller opp for å få hjulene til å gå rundt! 28. og 29. januar var det på tide å gi noe tilbake til de frivillige. På plakaten sto en busstur til Karlstad - med innlagt stopp på Charlottenberg Shoppingsenter.

Tid for stopp på shoppingsenteret utenfori Charlottenberg

- Vi sendte ut en innbydelse til våre mest iherdige ildsjeler da vi ønsket å gi noe tilbake til de frivillige som legger ned en enorm innsats i klubben. Da er det jo ekstra gøy når de setter pris på det vi kan bidra med tilbake. Da fristen gikk ut, hadde vi 20 påmeldte, og det var akkurat passe til å fylle Turn-bussen, forteller daglig leder Roar Halvorsen.

Oppmøtested var selvsagt Myhrer, og bussturen gikk absolutt smertefritt. Det ble god stemning i bussen slik det skal være på tur med gode venner. Da man ankom Karlstad vanket det pizza før turen gikk til storslåtte Löfbergs Arena. Klokken 16 var det nemlig duket for SHL-kamp mellom hjemmelaget Färjestad, med blant annet nesbuen Ole-Kristian Tollefsen, og Karlskrona. Kvelden ble avsluttet med en bedre middag på spisestedet Brasseriet – beliggende rett ved Stadshotellet som huset eidsvollingene denne helgen.

Storslåtte Löfbergs Arena i Karlstad

Alle helgens opplevelser blir ikke beskrevet i detalj, men noe av det som skjedde i Löfbergs Arena bør definitivt omtales. Som de aller fleste er klar over er Bernt Kristiansen er dreven og driftig trompetist. Og som så ofte før var selvsagt trompeten med i reisekofferten til Hr. Kristiansen – så også denne gangen. Da han spilte noen strofer i hallen fikk han stor jubel fra publikum, men da Bernt for andre gang spilte en blåkopi av hjemmefansen kamprop høstet han enorm applaus! Bernt kom nemlig også i TV-kameraets søkelys og endte opp både på sendingen på svensk TV og på den enorme kuben i taket i hallen.

Bernt Kristiansen spilte for et stort publikum!

- Jeg må først si at noe av det artigste med Karlstad-turen var da Bernt tok opp trompeten og løftet stemningen i hallen. 3-4000 jublet mens andre holdt seg for øra og mente en trompet ikke hørte hjemme der. Men moro var det lell! forteller Ronny Otten - en av mange ivrige ildsjeler i klubben.

Ronny Otten og kona Kikki er for mange kjente personer både på Myhrer, på treningsfeltet og på kunstgresset. Ekteparet har i mange år bidratt med utallige timer frivillig for Eidsvold Turn Fotball – selv etter at «barna» ble store.

- Å kjenne at man blir satt pris på er jo stas. Det er mange som gjør en enorm innsats, og jeg har aldri opplevd maken i noen annen klubb, sier Otten.

Det Ronny primært jobber med er å registrere hendelser, legge inn lag og rapportere til FIKS under hver hjemmekamp. Dette er en jobb han nå har hatt i tre år. Kona Kikki har hatt ansvar for og vært i VIP-rommet der arbeidet er å ta godt vare på klubbens gjester. Utover dette tar ekteparet seg mange andre dugnadsoppgaver gjennom året – i tillegg til å se veldig mange fotballkamper som engasjert forelder.

Et artig poeng her er at familien Otten faktisk nå har tre A-lagspillere i 3. divisjon. Begge guttene (André og Kristoffer Trandum Nordlie) har jo vært i A-troppen en stund mens Silje ble som 15-åring flyttet opp på damelaget i fjor.  Det er vel det man kan kalle en ekte Turn-familie!

- Det er så flott at Turn ønsker å sette pris på de frivillige og tar oss med på tur! Det er sosialt og samlende. Vi hadde noen oppgaver underveis også, og vi håper jo at dette bidrar til å utvikle oss selv som arrangører. Kanskje løfte oss ytterligere, og ikke minst gjøre det sammen. Det er jo det vi er så gode på i klubben, nemlig det å gjøre ting sammen og i takt, sier en engasjert Nina Kristengård.

Vi lar Ruth Dalbo avrunde med følgende velvalgte ord.

- Det var en fantastisk morsom og engasjerende tur! Masse påfyll av energi og motivasjon til å gå i gang med alle spennende og viktige arbeidsoppgaver som venter i en ny spennende fotballsesong.

En fornøyd gjeng fra Eidsvol med en siste stopp i Eda

Hva skjer?
Calendar