Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fordeler for deg som medlem

 Fordeler for deg som medlem

Hvordan støtte Eidsvold Turn Fotball og samtidig få fordeler av det selv?

 
Eidsvold Turn Fotball har flere samarbeidspartnere du kan dra nytte av som medlem. Hos noen får du rabatter, og hos andre støtter du klubben direkte ved kjøp, bli med å støtt klubben du også!

Øvrige samarbeidspartnere som støtter klubben finner du her 

 
 


Unisport er klubbens leverandør av vårt Nike- klubbtøy!
All medlemsrabatt på klubbtøy ligger inne i nettbutikken.
Klubben har også 10% rabatt på hele nettbutikken til Unisport ved bruk av medlemskode.
                                                                         
 
 
Eidsvoll Shellstasjon har vært en av våre lojale samarbeidspartnere i mange år. 
Dette er en god, gammeldags bensinstasjon med servicehall vaskehall og dekkservice.  
Skal du fylle drivstoff er Eidsvoll Shellstasjon stedet, fyller man på 
pumpe 5 går 8 øre pr.liter direkte til klubben.
Dette er en viktig avtale for oss som driver breddeklubb og vi setter stor pris på alle som fyller der. 
De har også matservering, blant annet baguetter, hamburgere, matpakker og mer.  
Som medlem i Eidsvold Turn Fotball får du også
15 prosent på all mat (ikke bakevarer) og softis. 
 HUSK! Oppgi Eidsvold Turn-avtalen når du betaler 
 
 
 
Herlig Gardsbutikk med kafè. Her kan du nyte varme lunsjretter og hjemmebakst.
Unik interiøravdeling, egne skinnfeller av sauer og kuer. 
Som medlem i Eidsvold Turn Fotball er du så heldig å få 10% rabatt på lekre lokale lunsjretter (medlemsbevis på Spond må fremvises) 
 
Eidsvoll Trafikkskole er Eidsvolls eldste trafikkskole. De har to avdelinger, en i Eidsvoll og en på Råholt (hvor kontoret holder til). Hvert år har de ca. 600 elever som fullfører opplæringen. De tilbyr opplæring i alle lette førerkortklasser samt trafikalt grunnkurs. EidsvollTrafikkskole hjelper oss med å få spillere i klubben på trafikalt grunnkurs uten at det krasjer med treninger, skole ect. De skreddersyr trafikale grunnkurs for spillere i klubben, og det setter vi, spillerne og foreldre stor pris på. 
 
 
 
Mc Donalds Nebbenes åpnet 13 august 2020. Her er vi så heldige å ha vår egen Eidsvold Turn Meny. Denne ligger på lokale tilbud på bestillingsskjermen. Ved kjøp av ETF meny får Eidsvold Turn Fotball cashback!!
 


Grasrotandelen ble lansert 1.mars 2009, og er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Denne ordningen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske flax-lodd og Belago. Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver. Du kan tilknytte deg en grasmottaker ved å trykke på bildet over teksten og velge "tilknytt", eller søke opp Eidsvold Turnforening Fotball på Norsk Tipping sine sider. AD Dekor er et skilt og dekorfirma som holder til på Skedsmokorset mellom Oslo og Gardermoen.
Det primære forretningsområdet er å profilere bedrifter med behov for profilering av bygninger, butikker, kjøretøy og stillestående materiell. Eidsvold Turn Fotball bruker AD Dekor på skiltprofilering til samarbeidspartnere, beachflag til cuper o.l, og mye mer. De har gode priser og har kort leveringstid, samtidig så jobber det profesjonelle folk der som yter god service. På alle skilt, banner, beachflag o.l samarbeidspartnere og medlemmer bestiller hos AD Dekor får Eidsvold Turn Fotball en kickback per enhet.

 
 
Cary bilglass avd. Dal er en nyetablert avdeling på industrifeltet på Dal. Dette er stedet  for Eidsvold Turn fotball- medlemmer å bruke når du skal reparere steinsprut skade eller ved skifte av frontrute.