Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fordeler for deg som medlem

 Fordeler for deg som medlem

Hvordan støtte Eidsvold Turn Fotball og samtidig få fordeler av det selv?

 
Eidsvold Turn Fotball har flere samarbeidspartnere du kan dra nytte av som medlem. Hos noen får du rabatter, og hos andre støtter du klubben direkte ved kjøp, bli med å støtt klubben du også!

Øvrige samarbeidspartnere som støtter klubben finner du her 

 
 


INTERSPORT ble etablert i 1968 og er i dag en av verdens største sportskjeder, med ca. 5500 butikker i 44 land.  Som kjede har de sykkel, trening, friluft, langrenn, alpint og topptur som satsningsområder. Intersport Eidsvoll holder til i underetasjen på AMFI Eidsvoll, her får du kjøpt alt av klubbtøy, og har de ikke ting i butikk er de behjelpelige med å bestille opp.
Alle medlemmer i Eidsvold Turn Fotball får 20 % rabatt på Nike klubbtøy og 15% rabatt på alle enkeltkjøp i butikken. (Gjelder ikke elektronisk utstyr, og på salgs & kampanjevarer). I tillegg til denne rabatten ordner Intersport Eidsvoll treningsutstyr til spillere i klubben vår. Er det noe du mangler? Dra innom de så bestiller de opp hvis de ikke har det inne i butikk. 
HUSK; Oppgi Eidsvold Turn Fotball når du handler, da går nemlig 2% av handelen direkte til klubben!


Eidsvoll Trafikkskole er Eidsvolls eldste trafikkskole. Vi har to avdelinger, en i Eidsvoll og en på Råholt (hvor kontoret holder til). Hvert år har vi ca. 600 elever som fullfører opplæringen. Vi tilbyr opplæring i alle lette førerkortklasser samt trafikalt grunnkurs. EidsvollTrafikkskole hjelper oss med å få spillere i klubben på trafikalt grunnkurs uten at det krasjer med treninger, skole ect. De skreddersyr trafikale grunnkurs for spillere i klubben, og det setter vi, spillerne og foreldre stor pris på. 
 
 
 
Mc Donalds åpner ny avdeling på Nebbenes 13 august 2020. Her er vi så heldige å ha vår egen Eidsvold Turn Meny. For hver meny dere kjøper går det penger tilbake til klubben.
 
 
 
 
 
 
 
Egon Jessheim åpnet 5.november 2008 som en del av Jessheim Storsenter. Restauranten har egen fasade og skal ha åpent utover senterets åpningstider. Egon jessheim har ca. 150 sitteplasser inne og stor uteservering.  Legg ditt neste spisestopp på Egon jessheim. Nyt en kylling BLT sandwich til lunsj, eller en pepperstek av indrefilèt til middag, her er det mange muligheter. 
MEN HUSK! Oppgi Eidsvold Turn-avtalen til de i kassen når du betaler, da går nemlig 10 prosent av det du har spist for rett til klubben. 
 


Et uformelt spisested med god atmosfære, godt drikke og fantastisk beliggenhet ved Vorma og brygga i Sundet. Kjøkkenet (Garveriet Bistro og Bar) åpner 15.00 og stenger kl: 21.00.  Tror det trygt kan sies at dette stedet har den beste beliggenheten for en restaurant/bar i mange mils omkrets. De har blitt kjent i Eidsvoll for sin veldig gode pizza men er også veldig høy standard på resten av menyen. Er man medlem i Eidsvold Turn Fotball får man 15 prosent rabatt på all mat hvis man er en gruppe over 6 stk.
 HUSK! Oppgi Eidsvold Turn-avtalen når du bestiller.


Eidsvoll
 
YX Eidsvoll - din lokale leverandør av energi til deg og bilen. Stort utvalg av god mat som pizza, hamburger, fish and chips,og bygdas STØRSTE utvalg av IS i alle former.  YX Eidsvoll har vært Eidsvold Turn Fotball`s samarbeidspartner siden 2016 og våre lag har ofte benyttet seg av avtalen. Som medlem i Eidsvold Turn Fotball får du 15 prosent på alle pizzaer hos YX Eidsvoll. 
HUSK! Oppgi Eidsvold Turn-avtalen når du betalerGrasrotandelen ble lansert 1.mars 2009, og er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spillinnsatsendirekte til et lag eller en forening. Denne ordningen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske flax-lodd og Belago. Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver. Du kan tilknytte deg en grasmottaker ved å trykke på bildet over teksten og velge "tilknytt", eller søke opp Eidsvold Turnforening Fotball på Norsk Tipping sine sider. 

Eidsvoll Shellstasjon har vært en av våre lojale samarbeidspartnere i mange år. 
Dette er en god, gammeldags bensinstasjon med servicehall vaskehall og dekkservice.  
Skal du fylle drivstoff er Eidsvoll Shellstasjon stedet, fyller man på 
pumpe 5 går 8 øre pr.liter direkte til klubben.
Dette er en viktig avtale for oss som driver breddeklubb og vi setter stor pris på alle som fyller der. 
De har også matservering, blant annet baguetter, hamburgere, matpakker og mer.  
Som medlem i Eidsvold Turn Fotball får du også
15 prosent på all mat (ikke bakevarer) og softis. 
 HUSK! Oppgi Eidsvold Turn-avtalen når du betaler 
 

AD Dekor er et skilt og dekorfirma som holder til på Skedsmokorset mellom Oslo og Gardermoen.
Det primære forretningsområdet er å profilere bedrifter med behov for profilering av bygninger, butikker, kjøretøy og stillestående materiell. Eidsvold Turn Fotball bruker AD Dekor på skiltprofilering til samarbeidspartnere, beachflag til cuper o.l, og mye mer. De har gode priser og har kort leveringstid, samtidig så jobber det profesjonelle folk der som yter god service. På alle skilt, banner, beachflag o.l samarbeidspartnere og medlemmer bestiller hos AD Dekor får Eidsvold Turn Fotball en kickback per enhet.


 

 
 
Ryds bilglass avd. Dal er en nyetablert avdeling på industrifeltet på Dal. Dette er stedet  for Eidsvold Turn fotball- medlemmer å bruke når du skal reparere steinsprut skade eller ved skifte av frontrute.
 Alle ETF- medlemmer har følgende fordeler på Ryds bilglass avd Dal ved ruteskift:
- gratis vindusviskere 
- gratis påfyll av vindusspylervæske i ett år ved avd. Dal.
- gratis lånebil ( vare/personbil)
- gratis henting og levering av bil
HUSK! Oppgi Eidsvold Turn-avtalen når du bestiller,
da mottar klubben en kickback på kr. 500,-per ruteskift.