Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Info

Informasjon om Telenor Xtra Idretts-SFO

 
Idretts-SFO er et tilbud til elever som går fra 1-6 klasse i regi av Eidsvold Turn Fotball og Norges Fotballforbund. Vi har åpent for elever fra alle skoler, men har kun en transportordning fra Ås og Vilberg barneskole.

Idretts-sfo er et tilbud hvor elevene får mat, leksehjelp og fysisk aktivitet hver dag.
Det vektlegges like mye å utvikle sosiale ferdigheter som sportslige. Alle ansatte v/ idretts-sfo har godkjent politiattest.


Dagene på idretts-sfo

Dagene på idretts-sfo begynner rett etter skoleslutt. Elevene blir hentet på skolen og får transport til klubbhuset på Myhrer som er vår base. Når elevene kommer til Myhrer skifter de før det er mat. Elevene får to varme måltid i løpet av uken og resterende dager er det brødmat. Etter mat er det ca. 1 time satt av til leksehjelp, her får elevene muligheten til å gjøre seg ferdig med alle lekser. Arbeidet er selvstendig med muligheter for hjelp av trenerne, det er ingen individuell oppfølging. Lekselesingen kan bli noe kortet ned tirsdager siden vi da reiser til Eidsvollhallen. Etter lekselesingen er det aktivitet. Vi ønsker å variere idrettsgrener og aktiviteter. Til nå har elevene vært igjennom; Fotball, innebandy, is-hockey, dans, basketball, frisbeegolf, turn, langrenn, volleyball og håndball. I tillegg har vi hatt aktiviteter som aking, styrketrening, stikkball, slåball og diverse leker. Aktivitetene er i hovedsak fra klokken 1500- ca 1600. Det blir sendt ut aktivitetsplaner med fullstendig oversikt over hva vi gjør de ulike dagene, hvor vi er og hva elevene trenger til de ulike dagene. Vi har også en lukket facebookgruppe hvor foreldre kan følge med på hverdagen til barna når de er hos oss.

 

Transport

Eidsvold Turn Fotball har en buss som gjør oss mer mobile. Elevene blir hentet etter skoleslutt og kjørt til Myhrer, bussen blir også brukt når vi skal ha aktiviteter andre steder enn på Myhrer. Transport er en egen kostnad som kommer i tillegg til plassen på idretts-sfo (se prisoversikt).

Utstyr

Elevene får en utstyrspakke inkludert i prisen (kan komme egenandel) som består av; bag, langermet spillertrøye, shorts og treningsdress. Denne bestilles HER. Utstyret kommer hit til Myhrer. Vi opplever at leveringstiden har vært i overkant lang, men håper at dette vil endre seg.

Betaling og priser

Det faktureres den 10 i hver måned. Vårt mål er å ha et aktivt og morsomt tilbud for elevene, til en rimelig pris. Spørsmål vedrørende fakturering sendes til fotball@etf-fotball.no

Priser - (alle priser pr.mnd.)

Dager Timer pr.uke Full pris  Pris 1. og 2. trinn med redusert pris
3 dager 16 kr. 1.800,- kr.  450,-
4 dager  20 kr. 2.100,- kr.  840,-
5 dager 25 kr. 2.500 kr. 1.300,-


Transport Ås-Skole:     3,4 og 5 dager = 200 kr.

Transport Vilberg:        3 dager = 250 kr        4 dager = 300 kr       5 dager = 400 kr

F.o.m. august 2023 vil alle 1. og 2.klasse få 12 timer gratis pr. uke, på lik linje som i kommunale SFO!

 
 
 
Påmelding

Vi har fortløpende opptak av elever. Det er ''førstemann til mølla'' og de elevene som ønsker størst plass v/idretts-sfo prioriteres til enhver tid.
Påmelding HER
 
 
 
Endring av dager

For elever som ikke har full plass, må det spesifiseres hvilke dager man ønsker å benytte seg av Idretts-SFO. Dette så vi kan gi sjåfør fullstendig oversikt over hvilke elever som skal være med bussen til enhver tid.

Ferier

Åpningstidene er 0700-1700 de dagene hvor skolen har stengt. Vi holder oppe i høstferien, vinterferien, sommerferiedager i juni og august (stengt i juli måned). I romjulen er SFO stengt.

Oppsigelse/endring av plass

For elever som har plass på idretts-sfo trenger man ikke å søke plass på nytt fra år til år.  Etter man har fått bekreftet plass har man denne til man ønsker å si opp plassen. Skriftlig oppsigelse regnes fra den første dagen i mnd. etter oppsigelsen har funnet sted. Oppsigelsestid på idretts-sfo er 2. måneder.
 
 
Ansatte

Leder:Heine Disserud mob: 923 12 152  mail: heine.disserud@gmail.com
Ansatt: Marit Toftelien mob: 915 66 645
Ansatt: Fredrik Weaas mob: 954 18 223
Ansatt: Stian Melby 
Google Translate
select