Nordlie-brødrene sier på gjensyn!   Nordlie-brødrene sier på gjensyn!
Publisert: 23.01.2023
Det er en tid for alt, heter det seg. Nå er tiden kommet for å takke André og Kristoffer Trandum Nordlie for fantastiske bidrag på og utenfor banen for Eidsvold Turn i en årrekke!
 
Eidsvold Turn har gått gjennom et generasjonsskifte som startet for rundt ett år siden, fortsatte gjennom 2022 og befestet seg i vinter. Noen veteraner, som Jon Erik Økland, har lagt opp, og nå har André og Kristoffer Trandum Nordlie landet på at de ikke blir å se i blått på Myhrer kommende sesong. Duoen vil bli presentert for en ny klubb i løpet av kort tid.
 
Trandum Nordlie-brødrene har i en årrekke satt et helt spesielt avtrykk på Myhrer og vil bli savnet både på og utenfor banen, men vi håper selvsagt dette ikke er et farvel men et på gjensyn, som gutta selv også sier. I tillegg til å bidra på banen for A-laget, har duoen vært sentrale og svært synlige i hele miljøet på Myhrer i flere og populære roller. Alle vet hvem André og Kris er! I andre roller håper vi uansett å se gutta i mange år fremover uansett, og kanskje er ikke den siste kampen i blått spilt?
 
André og den ett år yngre broren debuterte begge på A-laget i 2011 etter nedrykket fra 2. divisjon og har siden spilt mer eller mindre fast, selv om førstnevnte har vært ute med flere langvarige skader. 148 kamper og 12 mål er fasiten for André mens Kristoffer står med hele 261 matcher (14 mål) i Turn-trøya. Kun fire spillere har flere kamper for klubben i moderne tid! 
 
Det er alltid både vanskelig, vondt og også rart når Turn-bautaer takker for seg. Både André og Kristoffer vil bli savnet på Myhrer-kunstgresset, det vil føles merkelig med en innmarsj, en pep talk, et lagbilde, en sklitakling og kanskje også et lite utbrudd til en dommer, motspiller eller tilskuere uten dere. Vi håper virkelig å se dere mye i Turn-sammenheng også i fremtiden, kanskje som trenere for egne barn på Myhrer og uansett som tilskuere med blått hjerte!  
 
Takk for nå, Turn-gutter! Her er brødrenes egne ord:
 
Vi begge synes det er veldig rart at vi nå neste sesong ikke skal spille for Eidsvold Turn og være de «Turn-guttene» vi har vært hele vårt fotballiv. Etter å ha lagt et kaotisk fotballår bak oss, har vi kommet frem til at det mest riktige for oss neste sesong er å gjøre noe annet.
 
Den grunnstammen av spillere som vi har vært en del av i mange år med veldig gode venner og ikke minst gode fotballspillere, har kommet til et generasjonsskifte der vi føler at mye må på plass for å kunne rykke opp til 2. divisjon igjen. Et sted der vi både ønsker og også mener at Eidsvold Turn bør være. På bakgrunn av flere faktorer og litt uenigheter om veien videre for klubben, er det nå klart at vi ikke vil ikle oss Turn-drakta denne sesongen.
 
Det sitter langt inne å forlate en klubb som betyr så utrolig mye for oss begge! Eidsvold Turn er en klubb vi har dannet livslange vennskap i og fått muligheten til å oppleve utrolig mye. Vi har fått sett hele landet vårt, vunnet, tapt, kranglet, jublet, rykket opp og dessverre også rykket ned. Det viktigste av alt er at dette er noe vi har fått gjort sammen med utrolig mange fine folk og gode venner.
 
Vi ønsker kun det beste for klubben på veien videre.
Det er ikke nødvendigvis et ha det bra, men et på gjensyn.
En del av hjertet vil alltid være blått!💙
 
André og Kristoffer 
 
 
 
 
 
 
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
Hva skjer?
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
mars 2023
mars 2023
 mtotfls
9272812345
106789101112
1113141516171819
1220212223242526
13272829303112
143456789
mars    2023
Google Translate
select

 


Instagram - Likebox