02.12.2022
author Eidsvold Turn På Nett

Stenseth klar for to nye Turn-år!

Oliver Stenseth rundet 100 kamper for Turn denne sesongen og ble kåret til årets spiller av fansen forrige gang klubben spilte i 3. divisjon. Nå er eidsvollingen klar for nye Turn-år!
 
Eidsvold Turn-troppen forsetter å ta form, og det kommer nye signeringer i ukene fram mot jul! En viktig brikke kom på plass denne uka da Turn-ledelsen og Oliver Stenseth ble enige om en avtale ut 2024-sesongen. Den lokale midtbanespilleren rundet denne sesongen 100 kamper i den vakre, blå drakta (totalt 104) og står med 13 scoringer i 2. og 3. divisjon. Det tallet vil øke i 2023!
 
Eidsvollingen og Turn-gutten ble kåret til årets spiller i 2019 - sist gang klubben spilte på nivå fire. Stenseth har opparbeidet seg solid rutine og erfaring og vil få en viktig rolle både på og utenfor banen i 2023. Midtbanespilleren har også engasjert seg i andre roller i Turn, var en periode leder på idretts-SFO og trente denne sesongen G14-laget som vant 2. divisjon. Neste sesong blir Stenseth en del av trenerteamet rundt G16-laget på Myhrer!  
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no