05.12.2022
author Eidsvold Turn På Nett

Toppscorer Henriksen forlenger!

Hva er vel bedre enn å starte uka med en herlig Turn-signering? Herman Henriksen har forlenget sin avtale med Eidsvold Turn og blir på Myhrer minimum ut 2024-sesongen! 
 
Herman Henriksen ble Turns toppscorer med ti nettkjenninger på 23 kamper denne sesongen. 25-åringen står dermed med pene 33 scoringer på 60 matcher totalt i den blå trøya - og nå blir det flere! Målscorere er attraktive og etterspurte - så også Henriksen som de siste årene, og også nå, har vært ønsket i andre klubber, men spissen er motivert for veien videre på Myhrer og er nå enig med klubben om en ny toårskontrakt!
 
Den tidligere Ull/Kisa-spilleren ble godt kjent med Eidsvold Turn som svært ung med faren Oddvar som kraftspiss på Myhrer. Med oppvekst på Jessheim ble Ull/Kisa klubben for Henriksen som kom til Turn for første gang på lån høsten 2019 og bidro til opprykket. 9, 13 og 10 scoringer de tre siste årene for et lag på nedre halvdel av tabellen i 2. divisjon viser hvilke egenskaper spissen har foran mål. Nå blir det mer moro og flere scoringer i 2023! 
 
Turn har re-signert flere sentrale brikker de siste ukene og flere vil følge i tiden frem mot jul. Kanskje er den neste presentasjonen rett rundt hjørnet? Turn-ledelsen jobber hardt både med å få på plass en slagkraftig tropp samt et trenerteam og støtteapparat for å opprettholde en solid satsing som ikke skal stå noe tilbake for de foregående årene. 
 
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no