Idretts-SFO er tilbake på Myhrer!  Idretts-SFO er tilbake på Myhrer!
Publisert: 15.08.2019
Sommerferien er over og det betyr at idretts-SFO starter opp igjen. Det er mange nye barn fra 1. klasse som er igang, men det er fortsatt plass til flere unge elever!
 
Fra 5. august har idretts-SFO på Myhrer rullet hver ukedag fra klokka 7 til 17. Ungene gleder seg til å begynne på skolen igjen, og fyller ventetiden med innholdsrike dager hos Eidsvold Turn. Hittil i august har de små deltatt på aktivitetsdag hos Marit i Gullverket, hesteridning, sykkeltur inn mot Jøndalsvangen, zipline, trampoline, tur til Eventyrskogen, bowling, og utflukt til bygdetunet!
 
Idretts-SFO kan som du skjønner tilby en variert og aktiv hverdag på Myhrer stadion. Og det er fortsatt ledige plasser! De tre viktigste fokusområdene på idretts-SFO er aktivitet, kosthold og leksehjelp. Det blir servert 2 til 3 varme måltider hver uke pluss frukt og grønt. Dette er et tilbud for alle skoler i nærområdet, men det tilbys transportordning kun fra Ås og Vilberg skole. For mer informasjon, se idretts-SFO sine nettsider på etf-fotball.no eller kontakt ansvarlig leder Jan Åge Leonsen Sandviken på mail sandviken@etf-fotball.no 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Google Translate
select