Hofer Dahl tilbake som matchvinner!  Hofer Dahl tilbake som matchvinner!
Publisert: 24.08.2019
Det har vært en frustrerende sesong for Robin Hofer Dahl der en sene under foten har skapt trøbbel. Lørdag var han tilbake på banen og trengte ikke mange minutter på å markere seg!
 
Spissen åpnet sesongen med å score borte mot Sunndal og fulgte opp med to nettkjenninger hjemme mot Rommen i andre serierunde, men allerede til pause der måtte han ut med skade. Omtrent nøyaktig fire måneder senere var Hofer Dahl endelig tilbake i troppen, og det passet også bra da både Ingolfur Örn Kristjansson og Herman Henriksen sto over hjemmemøtet med Kråkerøy.
 
Turn dominerte stort før pause, men slet med å finne åpninger mot et Kråkerøy-lag som lå lavt, dro ned tempoet og så ut til å være fornøyde med 0-0. Benedict Notoane, Johan Kolbjørnsrud og Oliver Stenseth hadde alle ok sjanser før pause, men avslutningene gikk over og utenfor. Jesper Kornbakk fikk en bra sjanse kort tid etter pause, men nikken fra kort hold ble reddet av keeper.
 
Så etter seks minutter på banen fikk Hofer Dahl ballen foran mål av Stenseth. Han vendte opp, banket ballen i hjørnet og jublet slik at alle kunne skjønne at dette betydde mye. Kråkerøy kom noe mer med etter målet, men sjansene mot slutten kom til Jon Erik Økland som skjøt over fra 12 meter og Nicklas Brenna Karlsen ble stoppet alene med keeper. Nå er det klart for toppkampen borte mot Lørenskog lørdag med avspark klokka 15 på Rolvsrud! 
 
 
Robin Hofer Dahl kom inn etter pause og ble matchvinner mot Kråkerøy!
Foto: Eivind Garberg Bjerke, Eidsvoll Ullensaker Blad 

Eidsvold Turn - Kråkerøy  1-0 (0-0)
Eidsvollhallen kunstgress
 
1-0 62 min.: 1-0 Robin Hofer Dahl (Oliver Stenseth)
 
Gult kort: Herman Blystad, Andreas Ovesen Nygaard, Jakob Dypvik, Kråkerøy
Dommer: Hakan Catalgøl, Løvenstad FK
Tilskuere: 184
 
Eidsvold Turns lag:
Peter Rusina
Markus Furseth (Erik Ruud i 11 min.)
Henrik Navarsete
Runar Heggestad
Johan Kolbjørnsrud
Oliver Stenseth (Theodor Kramarics i 27 min.)
Jon Erik Økland
Kristoffer Trandum Nordlie
Jesper Kornbakk (Nicklas Brenna Karlsen i 16 min.)
Sondre Rustad Rud (Robin Hofer Dahl i 34 min.)
Benedict Notoane (Joakim Madsen i 1 min.)
Google Translate
select