Guttelaget møter Vålerenga søndag!  Guttelaget møter Vålerenga søndag!
Publisert: 29.05.2019
Klarer Eidsvold Turns guttelag det A-laget ikke klarte? Søndag møter topplaget i 1. divisjon på Romerike storklubben Vålerenga til NM-kamp på Valle i Oslo.
 
Eidsvold Turns guttelag har imponert i NM for 16-åringer denne sesongen og har slått ut både Sparta Sarpsborg og Kvik Halden. Det har gitt plass i 3. mellomrunde der Vålerenga ble satt opp som motstander. Den kampen spilles søndag 2. juni på Valle Hovin kunstgress i Oslo med avspark klokka 15. VIFs to beste guttelag spiller denne sesongen i nasjonal liga og interkrets-serien.
 
Turn-gutta på sin side imponerer stort i 1. divisjon og ligger for øyeblikket på andreplass med sju seirer og en uavgjort på åtte kamper. Kun målforskjellen skiller opp til Gjelleråsen. Øvrige gjenstående lag fra Østlandet i NM for 16-åringer er: Ull/Kisa, Fredrikstad, Sarpsborg, KFUM, Stabæl, Lørenskog, Lillestrøm og Oppsal. Vinnerne av de fem duellene i 3. mellomrunde er klare for 1. ordinære runde i NM til høsten. Etter 2. runde venter semifinaler og til slutt finale.
 
 
 
Google Translate
select