Garderobene stenger på Myhrer  Garderobene stenger på Myhrer
Publisert: 12.03.2020
Eidsvold Turn gjør tiltak for smittevern i forbindelse med koronaviruset. Garderobene på Myhrer stenges, og lag som trener bes møte ferdig skiftet og dusje hjemme.
 
Klubbhuset på Myhrer stadion vil fra nå av være åpent for administrasjonen og idretts-SFO, men ingen andre. Lag som skal trene bes møte ferdig skiftet og dusje hjemme i etterkant. Ta med tørt og varmt skift. Foreldre som kjører og henter bes begrense tilstedeværelsen på selve anlegget. Idretts-SFO holder åpnet som vanlig så lenge skolene i Eidsvoll holder åpent. 
 
Her kan du lese siste nytt fra Eidsvoll kommune om koronaviruset og lokale tiltak 
 
Senere torsdag kom beskjedne om at NFF stopper all breddefotball ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet. NFF varsler samtidig at de vil fatte en avgjørelse om hva som skjer med toppfotballen i Norge senere torsdag.
 
Når det gjelder A-laget har en rekke spillere og leder bosatt i og rundt Oslo - og mange av disse er avhengig av kollektivtransport for å komme seg til og fra Eidsvoll. A-troppen velger å følge anbefalingene fra Oslo kommune og Oslo idrettskrets og tar en pause fra kamper og treninger. Dette av hensyn til spillere og ledere, men også nærmeste familie og ikke minst i et større folkehelseperspektiv. Det betyr altså at lørdagens kamp mot Kvik Halden er avlyst.
 
Ting endres raskt for tiden, og klubben følger utviklingen nøye. All informasjon omkring smittevern og tiltak kommer via fhi.no. Følg med der og på respektive kommuners hjemmesider, så skal vi gjøre vårt beste for å videreformidle det som direkte berører oss. Generelle retningslinjer gjelder - husk god håndhygiene, vask hendene godt ofte med såpe og lunkent vann. Bruk tørkepapir ved hoste og nysing - alternativt bruk albuekroken. Unngå å ta deg for mye i ansiktet (øyne, nese, munn). Reduser omfanget av håndhilsing, klemming og nærkontakt.
 
 
 
Google Translate
select