Fotballskole og proffuke på Myhrer!  Fotballskole og proffuke på Myhrer!
Publisert: 06.06.2019
Sommer og snart skoleferie betyr at det nærmer seg fotballskole på Myhrer! Også i år er det Tine Fotballskole for de yngste og Proffuka for de mellom 13 og 16 år!
 
Og det er superenkelt å melde sag på elektronisk via Eidsvold Turns egen nettbutikk som du finner øverst på forsiden på denne hjemmesiden eller ved å følge denne linken! Der finner du også all relevant info om arrangementene. Tine Fotballskole er blitt en tradisjon på Myhrer, og også denne gang er tilbudet for gutter og jenter i alderen 6 til 13 år fra mandag 24. til torsdag 27. juni.
 
Det koster 950 kroner å delta, og spillerne får lunsj med drikke alle dager, grilling siste dag, t-skjorte, ryggsekk, fotball og diplom. Flere familiemedlemmer betaler 750, og for egne spillere på idretts-SFO er tilbudet gratis. Om du er SFO-deltager og ikke har fått informasjon om påmelding sender du en mail til thomas@explendo.no. For tidlig levering fra klokka 08.00 kommer et tillegg på 200 kroner.
 
Proffuka arrangeres fra mandag 24. juni til onsdag 26. juni for gutter og jenter i alderen 13 til 16 år - alle dager fra klokka 10 til 15. Det legges her opp til to fotballøkter hver dag pluss faglig påfyll og lignende mellom øktene. Trenere og spillere fra Eidsvold Turn A-lag vil være ansvarlige for treningsøktene. Også her vil det bli servert lunsj alle dager. Prisen for å delta er på 1000 kroner. 
 
 
 
Google Translate
select