Fortsatt gratis cup-påmelding!  Fortsatt gratis cup-påmelding!
Publisert: 05.07.2019
Plassene fylles opp, men det er fortsatt mulig å melde seg på Eidsvold Turn Cup uten å betale påmelingsavgift! Meld på ditt lag gratis nå og bli med på fotballfesten!
 
Eidsvold Turn Cup har blitt en etablert turnering og en fast tradisjon for en rekke klubber og lag på hele Østlandet. I fjor deltok hele 263 lag og rundt 2500 jenter og gutter. Klassene fylles opp også i 2019, men du kan fortsatt melde på ditt lag helt gratis! 17. og 18. august er datoene for årets cup for yngre lag i aldersklassene 6 til 13 år - gutter og jenter.
 
Også i årets turnering vil det bli spilt treerfotball etter suksessen i fjor, femmerfotball, sjuerfotball og nierfotball. Og melder du på ditt lag før 15. august, slipper du påmeldingsavgiften (gebyr om dere trekker laget etter 15. juli eller ikke møter til cup). Du finner mye mer info på cupens egne Facebook-sider, cupens egen hjemmeside og ikke minst; her finner du invitasjonen med all nødvendig info! Som i fjor vil kampene bli avviklet på det svære gressanlegget på Myhrer samt den nye kunstgressbanen i hjertet av anlegget.
 
For spørsmål og info om Eidsvold Turn Cup ta kontakt på e-post: fotball@eidsvold-turn.no eller ring 90970979!  
 
 
 
Google Translate
select