Slaatsveen og Hokstad leder Turn!   Slaatsveen og Hokstad leder Turn!
Publisert: 19.07.2022
Jon Slaatsveen får med seg Vegard Hokstad og danner et trenerteam bestående av tiår med Turn-erfaring bak seg foran en spennende høstsesong på Myhrer!
 
Etter intens og hard jobbing den siste måneden kan Eidsvold Turn Fotball nå presentere trenerteamet som tar over for Jarl-André Storbæk og Tore Fossum. En grundig prosess der man har snakket med flere kandidater og gjort grundige undersøkelser har man landet på lokalt team med Jon Slaatsveen i spissen. Han får med seg Vegard Hokstad i tillegg til at Terje Røsrud og Sondre Rustad Rudi er med videre i sine roller fysisk og medisinsk.
 
Det sikrer et lokalt team bestående av masse kompetanse og ikke minst tiår bak seg som spillere og ledere i Eidsvold Turn-sammenheng. Med kort tid til høsten sparkes i gang, oppleves dette som et meget trygt og godt valg som nå også betyr en tung lokal profil ikke bare på banen, men også benken. Allerede lørdag kommer Alta til Myhrer for første høstkamp før Gjøvik-Lyn venter til et spennende lokaloppgjør i mjøsbyen lørdag 30. juli.   
 
Hverken Slaatsveen eller Hokstad trenger noen videre presentasjon for Turn-kjennere og har begge vært i miljøet også etter trenerjobbene i Turn. Slaatsveen hilste på spillerne lørdag mens Hokstad har ledet øktene både i etterkant av Frigg-kampen og etter oppstarten igjen før helga. Han får hovedansvaret også mot Alta lørdag da Slaatsveen for tiden gjennomfører en lenge planlagt ferie.
 
Han kjenner en rekke av Turn-spillerne godt gjennom jobben som idrettslærer på Eidsvoll videregående skole, er utdannet UEFA A-trener, står bokført med 171 kamper og 19 scoringer i perioden 1983 til 1993 for Eidsvold Turn og har tidligere trent Turn i flere perioder både i 2. og 3. divisjon og sist i 2017. De siste årene har Slaatsveen blant annet sittet i sportslig utvalg og bidratt med trenerutdanning i Turn.
 
Hokstad-familien er velkjent i Eidsvold Turn-sammenheng der Vegard kom til Turn som spiller foran 1999-sesongen, var spillende assistenttrener de to neste årene før han i 2002 ble likestilt hovedtrener sammen med nettopp Slaatsveen. Fra 2003 til 2008 ledet han eidsvollingenes 2. divisjonslag, I 2011 var han nok en gang tilbake på Myhrer - denne gang som hovedtrener sammen med Bent Inge Johnsen. Han har siden blant annet vært fysisk trener, sittet i sportslig utvalg og engasjert seg bredt i Turn der sønnen Petter nå er en av del av A-troppen.
  
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox