Målfest ble til opprykksfest på Myhrer!   Målfest ble til opprykksfest på Myhrer!
Publisert: 30.10.2023
25 seirer på 26 kamper og hele 109 scoringer - de lokale Turn-gutta fullførte en helt fantastisk sesong med å feie over Volda og sende klubben tilbake til 2. divisjon på første forsøk!
 
Over 500 tilskuere, noen av dem for anledningen meget forberedt og oppladet med flagg, sang og bluss, var på plass på Myhrer klokka 12 søndag formiddag for å få med seg opprykkskampen. Og for en festdag det ble! Turn hadde full kontroll hele veien og vant til slutt 6-1 over Volda. Turn kunne dermed feire sin 18. strake seier og opprykk til 2. divisjon på første forsøk med elleville 75 poeng av 78 mulige og minst like ville 109 scoringer! 
 
Med 4-1-seier over Hønefoss i seriefinalen, fikk Turn muligheten til å avgjøre selv med fire poeng på de to siste kampene. 5-0 over Molde 2 og 6-1 over Volda senere kunne feiringen på Myhrer starte! Det ble øl og pizza i klubbhuset før festlighetene fortsatte på Baragrafen i Eidsvoll sentrum der også supporterne var på plass og bidro til at mange fikk en tung, men likevel herlig blåmandag!
 
Tilbake til Myhrer: 1-0-målet kom tidlig på straffe signert Herman Jappée Henriksen og roet med det mange blå nerver. Turn dominerte stort og doblet etter en drøy halvtime da kaptein Oliver Stenseth var først på en retur. Og da toppscorer Vital Curtis Kaba nikket inn et innlegg sju minutter etter pause og Simon Stenseth i neste angrep banket inn et langskudd, virket opprykket i boks!
 
Volda reduserte, men Turn skulle pynte på resultatet på overtid da Kara Bandehs suser smalt i hjørnet før kapteinen fikk æren av å sette inn sesongens 109. scoring etter et lekkert angrep. NFF var på plass med pokal på Myhrer før feiringen med de over 500 Turn-supporterne kunne starte. Mye har skjedd på ett år og opprykket på første forsøket kommer etter godt og hardt arbeid av mange med blått hjerte. Takk til spillere, trenere og ledere for en fantastisk 2023-sesong!  
 
PS! Se veldig mange bilder og videoer fra opprykksdagen i Turns sosiale medier! 
 
  

Eidsvold Turn - Volda  6-1 (2-0)
Myhrer stadion
 
1-0 13 min.: Herman Jappée Henriksen (str.)
2-0 32 min.: Oliver Stenseth (Herman Jappée Henriksen)
3-0 52 min.: Vital Curtis Kaba (Simon Stenseth)
4-0 54 min.: Simon Stenseth (Petter Hokstad)
4-1 56 min.: Dacosta Boadu
5-1 90 min.: Kara Bandeh (Oliver Stenseth)
6-1 90 min.: Oliver Stenseth (Herman Jappée Henriksen)
 
Gult kort: Vital Curtis Kaba, Ole Kristian Langås, Eidsvold Turn. Magnus Lien Bischoff, Karem Bassam El-Khatib, Volda
Dommer: Robert Jan Krolikowski, Aurskog-Finstadbru SK
Tilskuere: 503
 
Eidsvold Turns lag:
Glenn Wilsgård (Mehmet Rrahmani i 7 min.)
Markus Sørensen (Ole Kristian Langås i 30 min.)
Christopher Notoane
Kristian B. Håkenstad
Oliver Stenseth
Edin Øy (Matias Velldal i 13 min.)
Simon Stenseth (Kara Bandeh i 30 min.)
Petter Hokstad (Stian Ringstad i 30 min.)
Herman Jappée Henriksen
Benedict Notoane
Vital Curtis Kaba 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox