Håkenstad klar for to nye Turn-år!   Håkenstad klar for to nye Turn-år!
Publisert: 04.10.2023
Nok en viktig og lokal brikke har falt på plass i spillerlogistikken på Myhrer denne uka når Kristian B. Håkenstad har signert en ny toårskontrakt med Eidsvold Turn!
 
Håkenstad er Eidsvoll-gutt og har spilt for Eidsvold Turn hele livet. Han har til tross for flere tidkrevende skader og motgang opp gjennom hele tiden vist progresjon og tatt steg som nå har gjort ham til en sentral brikke på A-laget på Myhrer. Til tross for tøff konkurranse i bakre ledd, har Håkenstad denne sesongen fått sitt definitive gjennombrudd og står med 20 kamper og fem mål så langt i 2023 mot kun ett eneste innhopp i hele 2022.
 
To av de fem målene kom som mange kanskje husker i sluttminuttene da Turn slo Elverum 4-3 i den dramatiske høstkampen på Myhrer! Nå har forsvarsspilleren signert en ny kontrakt som sikrer videre spill i blått de neste årene. Håkenstad var en del av en meget lovende generasjon trent av faren Pål før han ble flyttet opp i A-stallen foran 2021-sesongen. Påfølgende år spilte han 13 kamper for A-laget i 2. divisjon og totalt står unggutten nå med 34 kamper og seks mål for Turn. 
 
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox