Før kampen: Turn - Strømmen  Før kampen: Turn - Strømmen
Publisert: 23.05.2023
Etter noe så sjelden som en frihelg i mai, skal Turn-gutta igjen i aksjon med to hjemmekamper på seks dager - den første spilles onsdag når Strømmen venter i cupen!
 
2022-utgaven av cupen ble avsluttet så sent som lørdag og onsdag spiller Turn-gutta 1. runde av 2023-utgaven. Noen hadde kanskje ønsket seg nok en duell mot Ull/Kisa, men det ble lokaloppgjør uansett når 2. divisjonslaget Strømmen kommer til Myhrer. Avspark er klokka 18, sesongkort gjelder ikke, men alle spillere og trenere i klubben kommer gratis inn. Kle deg gjerne i blått!
 
Sist Turn og Strømmen møttes var faktisk også i cupen. Året var 2010 og Strømmen vant 4-0 i en sesong der de grå endte midt på tabellen i Obos-ligaen. I serien året før vant Strømmen begge oppgjørene på vei mot opprykk. Tilværelsen på nivå to varte helt til 2021 for Strømmens del før Kasey Wehrman bygget et nytt lag som tidvis imponert stort forrige sesong. 
 
Nå er det unge og forsterkede Strømmen-laget i strålende form med tre seirer på rad over Bærum, Strømsgodset 2 og Sotra. Turn står med full pott denne sesongen og kommer sist fra 4-1-seier over Hødd-rekruttene. Status i troppen er god med få skader der også Stian Teksum er på gang etter langvarig pause. Kantspilleren har vært på banen de to siste rekruttkampene og nærmer seg comeback på A-laget.

 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox