Før kampen: Turn - Hammerfest  Før kampen: Turn - Hammerfest
Publisert: 09.03.2023
Kanskje ingen logisk treningskamp ved første øyekast, men fredag kommer Hammerfest på besøk til Eidsvoll for å møte Turn-gutta på kunstgresset utafor Eidsvollhallen!
 
Som Hammerfest selv påpeker i en kommentar på Eidsvold Turns Facebook-side er det sjelden laget får mulighet til å ta toget til kamp slik tilfellet blir fredag. Hammerfest-leiren flyr til Gardermoen fredag ettermiddag, tar toget til Eidsvoll og spiser i Sundet før de tar turen opp til Eidsvollhallen for treningskamp. Avspark er klokka 18 slik det også var sist fredag da Turn slo divisjonskollega Oppsal 3-0 i Oslo.
 
Hammerfest skal etter planen også møte Heming lørdag og tilbringe helga på Østlandet. Laget er nyopprykket i 3. divisjon og har få naboer å sparre med i oppkjøringen med unntak av Alta. Da er fly til Gardermoen og kamp mot Eidsvold Turn faktisk noe av at den enklere å oppdrive. Mange husker også kanskje at Turn og Hammerfest har møttes tidligere? Da het laget Hammerfest FK og begge kampene i 2001 endte 2-2. Fem år senere vant Turn 2-1 i nord og 1-0 på Myhrer.
 
Turn leverte sesongbeste i match nummer fire i Oslo fredag forrige uke der Oppsal ble slått 3-0. Nykommerne Ole Kristian Langås og Vital Curtis Kaba fikk sine første minutter i Turn-trøya og bidro også til at eidsvollingene holdt nullen. Både Markus Sørensen og Fredrik Weaas er tilbake i trening, men Stian Teksum er fortsatt ute og Sander Johan Ringnes Taugland jobber alternativt på feltet.
 
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox