Før kampen: Turn - HamKam 2  Før kampen: Turn - HamKam 2
Publisert: 17.03.2023
Turn kommer fra to strake seirer uten baklengsmål når laget tar imot HamKam 2 til treningskamp lørdag! Gjestene er ventet å komme med en miks av A-spillere og juniorer.
 
Turn la inn to ekstra treningskamper underveis i oppkjøringen to fredager på rad med 3-0 over Oppsal og 5-0 over Hammerfest som utfall. Matchen mot finnmarkingene forrige uke ble amputert på flere måter da kampen måtte flyttes til Råholt og ble spilt i bitende kulde med en redusert tropp, men det likevel en fin gjennomkjøring for spillerne som var friske og klare. Lørdag er flere tilbake og klare for match.
 
Oppgjøret mot HamKam var opprinnelig berammet til HIAS-banen i Ottestad, men ble tidligere i vinter flyttet til kunstgressbanen ved Eidsvollhallen der avspark er klokka 14. HamKams Eliteserie-lag er fredag i Ålesund for å spille treningskamp mot AaFK og hvem som tar turen til Eidsvoll lørdag er ikke klart. Trolig blir det en miks av spillere fra A-troppen og juniorene som leder den nasjonale G19-serien.
 
For Turns del begynner seriestarten mot Elverum 2. påskedag å nærme seg. Etter matchen mot HamKam 2 skulle laget etter planen møte LSK 2 neste helg, men der jobbes det med en ny motstander da romeriksnaboene har informert om at de ikke kan stille likevel. Generalprøven spilles uansett mot 2. divisjonslaget Gjøvik-Lyn på Gjøvik stadion lørdag 1. april. 
 
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
 
Årshjul
    

 


Synergy

Instagram - Likebox