Dragsten forlater Eidsvold Turn  Dragsten forlater Eidsvold Turn
Publisert: 14.12.2021
Etter fire sesonger som Eidsvold Turn Fotball-trener søker Joakim Dragsten seg videre til nye utfordringer, og takker for seg på Myhrer etter 2021-sesongen. 
 
Joakim Dragsten har vært en populær mann i Eidsvold Turn siden han ble hentet fra sin første seniorjobb i Lokomotiv Oslo foran 2018-sesongen. Det endte som kjent nesten med opprykk på første forsøk, men ett år senere var klubben tilbake i 2. divisjon. Der har det under Dragstens ledelse blitt to plasseringer rundt midten av tabellen, og i år kjempet Turn om en topp 4-plassering hele veien inn. Trønderen har tilført klubben mye på en rekke områder, har videreført og videreutviklet en sterk treningskultur i en stadig mer profesjonell hverdag og vil bli savnet både av spillere, ledere og supportere.  
 
Som en ung hovedtrener med suksess i 2. og 3. divisjon har Dragsten blitt en attraktiv mann for både større klubber, mer ressurssterke klubber og ikke minst jobber høyere opp i divisjonssystemet. Det har vært henvendelser og også tilbud fra flere hold den siste tiden, og hva som blir 31-åringens neste arbeidsgiver er ikke endelig avklart per nå, men vil bli offentliggjort i løpet av kort tid. Dragsten har blitt UEFA A-trener underveis i Turn-perioden og har store ambisjoner i treneryrket. Selv om det er trist å miste en slik kapasitet og en ressurs, er Turn stolte av igjen å ha vært med på å utvikle ledere, spillere og ikke minst mennesker som blir attraktive og gjør seg bemerket i norsk toppfotball. 
 
- Vi er kjempefornøyde med jobben Joakim har gjort i Eidsvold Turn og ønsket ham med videre minimum ut kontraktstiden, men han ønsker å avslutte avtalen for nye utfordringer. Vi takker så mye for innsatsen og ønsker all mulig lykke til videre, sier daglig leder Roar Halvorsen til Eidsvold Turn På Nett.

- Etter 4 fantastiske år i Eidsvold Turn har jeg bestemt meg for å søke nye utfordringer, og skrive et nytt kapittel i min trenerkarriere. Jeg er ekstremt takknemlig til klubben ved Roar, Wegard og Petter for muligheten jeg fikk til å trene en så bra gruppe fotballspillere. Mine mange gode kolleger gjennom disse årene, Mikkel, Jacob, Anders, Trond fortjener også en stor takk. Vi har hatt et fantastisk bra samarbeid! Setter også pris på mange gode samtaler og diskusjoner med alle frivillige og supportere - heia Turn! Ikke bare har jeg lært mye som trener og leder, men jeg har også blitt kjent med mange fantastiske mennesker og knyttet vennskap jeg vil ta med meg videre i livet. Takk for alt vi har opplevd sammen, takk for alle timene på Myhrer i kuling og snø og lykke til videre i 2.divisjon! Vi sees nok snart igjen. Sola skinner alltid på Myhrer - heldigvis, sier Dragsten til Eidsvold Turn På Nett. 
 
Dragsten har kontrakt med Eidsvold Turn Fotball også i 2022-sesongen, og det forutsettes at Turn blir enige med ny klubb om en avtale. Eidsvold Turn jobber nå videre med å sette sammen et nytt trenerteam som skal lede laget i det som blir den tredje sesongen på rad på nivå tre i norsk fotball. 
 
 
 
 
 
Samarbeidspartnere
 
 Klubbtøy 
 
Hva skjer?
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
mars 2023
mars 2023
 mtotfls
9272812345
106789101112
1113141516171819
1220212223242526
13272829303112
143456789
mars    2023
Google Translate
select

 


Instagram - Likebox